+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Duizel.
Laad meer vacatures

Begeleider Wonen, Team Eerselstraat 4 Duizel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Lunet

Gevraagd

  • 18 - 24 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Op zoek naar een werkplek waar je echt het verschil kunt maken? Kom werken in een huis in een bosrijk gebied, waar sfeer en een warm thuisgevoel centraal staan. Je helpt cliënten die van humor houden en graag naar buiten gaan. Als begeleider zorg je voor de cliënten en werk je samen in een gemotiveerd team. Je krijgt de kans om veel te leren en er is ruimte voor jouw inbreng. Plus, je kunt gebruikmaken van leuke extra s zoals een fietsplan en korting op fitness. Wil je meer weten over wat we bieden? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij op zoek naar een leuke werkplek waar je écht het verschil kunt maken? Jij laat dit huis in Duizel voelen als een warm en gezellig thuis. Nabijheid en structuur vormen de basis voor deze cliënten, maar natuurlijk wel met een grapje op z'n tijd. ''Wij maken heel veel lol!'' , beschrijft een van de cliënten. Word je al enthousiast? Lees dan snel verder en we horen natuurlijk heel graag van je!


Werkplek

Eerselstraat 4 is gelegen in een bosrijk gebied op Woonpark de Donksbergen in Duizel, slechts 25 minuten rijden vanaf het centrum van Eindhoven. Het is een kleinschalige woning, bestaande uit twee huiskamers en acht slaapkamers. Sfeer is erg belangrijk op de woning, we streven naar een prettige woonomgeving waar de cliënten zich thuis voelen. Daarnaast wordt er ook veel gebruik gemaakt van het terrein en gaan we graag naar buiten met de cliënten.  
De cliënten die op Eerselstraat 4 wonen, wonen al langer samen. Sommigen kennen elkaar al van jongs af aan. De cliënten zijn van middelbare leeftijd en hebben een ontwikkelingsniveau tussen de 6 tot 18 maanden oud. Ze begrijpen wat er van hen verwacht wordt (aangepast op het ontwikkelingsniveau). Er wordt vaak non-verbaal of met korte woorden/uitspraken gereageerd vanuit de cliënt. De cliënten houden erg van humor en een grapje. Ze worden geholpen bij de dagelijkse verzorging. De een heeft hierin aansturing nodig, de ander volledige overname.

Er zijn cliënten die 1 op 1 begeleiding krijgen. Alle cliënten zijn voldoende mobiel, er wordt geen gebruik gemaakt van tilliften of andere hulpmiddelen. De cliënten vragen veel nabijheid en structuur en er is een hoog knuffelgehalte. Een aantal cliënten maakt gebruik van een gevisualiseerd dagprogramma.


Functie

Als Begeleider ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en verzorgen van de cliënten volgens de richtlijnen die staan beschreven in het persoonlijk plan van de cliënt. Je kijkt hierbij naar de persoonlijke behoefte van de cliënt en stemt je begeleiding hierop af. Dit doe je samen met je collega’s en je krijgt hierbij, indien nodig, extra ondersteuning van andere disciplines zoals bijv. de gedragsdeskundige, logopedist en arts. Naast cliëntgebonden taken voer je ook algemene taken uit binnen het team.

De werktijden zijn onregelmatig en bevatten alle diensten tussen 7.00 uur en 22.00 uur. Omdat onze cliënten 's middags gaan werken, gaat het hier met name om ochtend- en avonddiensten


Wij bieden jou
  • Een klein, gemotiveerd en open team. Gemoedelijkheid, humor en sfeer zijn belangrijk, maar ook professionaliteit en gedrevenheid

  • Een leuke doelgroep waarbij je, door nauw samen te werken met het sociale netwerk, veel kunt bereiken wat weer voldoening geeft in je werk

  • Een jaarcontract, aantal uren in overleg

  • Vooruitzicht op contractverlenging voor onbepaalde tijd

  • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg FWG 35. De inschaling is afhankelijk van je relevante werkervaring

  • Vakantiegeld (8%), een eindejaarsuitkering (8,33%) en onregelmatigheidstoeslag

  • 2-daags introductieprogramma

  • Een ruim aanbod aan doelgroepgerichte scholing

  • Toegang tot meer dan 100 online-trainingen

  • Pluspakket met keuzeregelingen, zoals fietsplan en korting op fitness

Wij vragen
  • Gedrevenheid

  • Collegialiteit

  • Iemand die positief ingesteld is

  • Iemand die het leuk vindt om mee te bouwen aan een stabiel team

  • Iemand die om kan gaan met cliënten die zich uit frustratie of machteloosheid middels agressie kunnen uiten

Natuurlijk ben jij in het bezit van een diploma zorg en welzijn minimaal niveau 3, bijvoorbeeld Verzorgende IG of Medewerker gehandicaptenzorg.

Wij vragen van al onze nieuwe medewerkers om een “Verklaring Omtrent Gedrag” te overhandigen voor hun functie binnen Lunet.


Over de organisatie
Lees hier meer over wie wij zijn en wat wij doen

Solliciteer

Je kunt solliciteren via de button op deze pagina. Wij ontvangen graag je cv en motivatie.

Neem voor meer info contact op met Nienke van de Wiel (Teamleider) via telefoonnummer +31 6 57443954.

Vanuit de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg en daarbij horende vergewisplicht, zijn wij verplicht om te controleren of een nieuwe medewerker geschikt is om zorg te verlenen aan onze cliënten. Deze screening is onderdeel van ons selectieproces.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in