+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Echt.

Dakdekker Echt

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Hou je van werken op hoogte en ben je goed in wat je doet? Als dakdekker bij ons krijg je de kans om te groeien en te leren in een team van professionals. Je werkt aan verschillende projecten en taken, van renovatie tot nieuwbouw. We zorgen voor jouw ontwikkeling met opleidingen en trainingen. Plus, je kunt sparen voor leuke beloningen met ons spaarprogramma! We zijn een bedrijf met veel ervaring en zorgen goed voor onze medewerkers. Lees verder en ontdek waarom wij de ideale werkgever voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Ben je gepassioneerd over het werken als dakdekker in een dynamische omgeving? Voel je je comfortabel bij werken op hoogte en hecht je waarde aan het leveren van kwaliteit en prestaties? Bij ons krijg je de kans om je vaardigheden als dakdekker verder te ontwikkelen. We bieden ruime mogelijkheden voor opleiding en training, en je zult samenwerken met toegewijde collega's die dezelfde doelen nastreven.


Ben jij het?

Als dakdekker ben je betrokken bij diverse projecten, zowel voor particulieren als woningbouwverenigingen. Je werkt op zowel platte als hellende daken en bent actief bij renovatie, onderhoud, reparatie en nieuwbouw. Samen met een ervaren team van dakdekkers en assistenten voer je taken uit zoals het verwijderen van oude dakbedekking, het plaatsen van isolatiemateriaal, het branden van nieuwe dakbedekking en het aansluiten van afvoeren. Ben je in goede conditie en fysiek sterk? Hoogtevrees vormt geen belemmering voor jou, en ben je een echte doorzetter? Samen met je collega's werk je efficiënt en streef je naar het beste resultaat, namelijk een tevreden klant. Je hebt affiniteit met dak- en timmerwerk, bezit handigheid en hebt een representatieve uitstraling. Het bezit van rijbewijs B en een VCA-certificaat is vereist, of je bent bereid deze via ons te behalen.


Wat wij bieden

Als dakdekker ontvang je een salaris vanaf €2.800,- bruto per maand, afhankelijk van je kennis en ervaring. Je bouwt vanaf dag één jouw BPF Bouwpensioen op en kunt deelnemen aan het TijdSpaarFonds (netto vakantiegeld). Jaarlijks kun je kiezen uit twee opleidingsmogelijkheden om je vaardigheden verder te ontwikkelen. Bij Faber hebben we ook een uniek spaarprogramma! Als dakdekker spaar je met elk gewerkt uur voor fantastische cadeaus, zoals het nieuwste gereedschap van Makita of DeWalt, hoogwaardige muziekboxen van JBL, of zelfs complete uitjes zoals een weekend weg met de hele familie!


Waar jij werkt

Met meer dan 60 jaar ervaring staat ons bedrijf garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid, service en vakmanschap. We werken uitsluitend met ons eigen goed opgeleide en ervaren team. Met alle benodigde kennis en eigen materieel kunnen we onze opdrachtgevers volledig ontzorgen. Klant- en bewonerstevredenheid staan centraal, en we streven altijd naar de beste duurzame oplossingen. We investeren in het zelf opleiden van vakmensen en zorgen ervoor dat professionals continu worden bijgeschoold om in te spelen op alle marktontwikkelingen. Hierdoor zijn al onze medewerkers meer dan alleen dakdekkers; ze dragen verantwoordelijkheid voor het complete dak en onderhouden de relatie met opdrachtgevers en bewoners. Met onze bouwkundige en bouwfysische kennis kijken we verder dan alleen het dak en bieden we ondersteuning aan klanten gedurende het gehele proces, van initiatief tot uitvoering en onderhoud.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in