+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Echt.
Laad meer vacatures

Projectleider Opvang Ontheemden IGOM Echt

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.953 - € 6.246 p/m

Vacature in het kort

Als Projectleider Opvanglocaties Ontheemden speel je een cruciale rol in het coördineren van activiteiten gericht op de opvang van ontheemden. Je werkt samen met diverse partners om geschikte locaties en voorzieningen te realiseren, waarbij communicatie met belanghebbenden centraal staat. Jouw week biedt afwisseling en uitdaging, waarbij je zowel operationele als strategische verantwoordelijkheden draagt. Dit is jouw kans om bij te dragen aan een inclusieve samenleving. Enthousiast om meer te leren? Verken de volledige details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Als Projectleider opvanglocaties ontheemden vervul je een sleutelrol binnen onze organisatie. Je bent verantwoordelijk voor het coördineren van alle activiteiten met betrekking tot de opvang van ontheemden. Samen met collega’s en externe partners zoals welzijnsinstellingen, het COA, regiogemeenten en de provincie werk je aan het realiseren van geschikte locaties en voorzieningen voor deze doelgroep. Communicatie met belanghebbenden en de samenleving staat hierbij centraal, en als projectleider zorg je voor een heldere vertaling van wet- en regelgeving naar praktische uitvoering.

Een typische week als Projectleider opvanglocaties ontheemden is dynamisch en vol afwisseling. Jouw flexibele instelling stelt je in staat om snel te schakelen en prioriteiten te herzien wanneer dat nodig is. Je bent constant bezig met het begeleiden van procedures om nieuwe opvanglocaties te realiseren en het optimaliseren van bestaande locaties. Daarnaast speel je een actieve rol in het overleg met regiogemeenten om gezamenlijke doelstellingen te realiseren in het kader van de Spreidingswet.

Als Projectleider opvanglocaties ontheemden draag je niet alleen operationele verantwoordelijkheid, maar ook strategisch. Je hebt een leidende rol bij het ontwikkelen van plannen en beleid met betrekking tot de opvang van verschillende doelgroepen, waaronder Oekraïense ontheemden, asielzoekers en statushouders. Jouw expertise en inzet zijn essentieel om ervoor te zorgen dat de opvanglocaties efficiënt worden beheerd en voldoen aan alle wettelijke vereisten.

Binnen onze organisatie ben jij dé spil als het gaat om de opvang van ontheemden. Als Projectleider opvanglocaties ontheemden ben je een belangrijke schakel in het realiseren van een effectief en humaan opvangbeleid. Je hebt een breed takenpakket dat zich uitstrekt van het coördineren van dagelijkse activiteiten tot het ontwikkelen van langetermijnstrategieën. Met jouw toewijding en expertise draag je bij aan een inclusieve en ondersteunende samenleving voor alle ontheemden die onze gemeente bereiken.


Functie eisen
  • Minimaal een hbo bacheloropleiding afgerond
  • Aantoonbare ervaring als projectleider bij een gemeente op het gebied van huisvesting/realiseren van opvanglocaties
  • Je bent proactief, vastberaden en overtuigend Je handelt doortastend en blijft kalm onder druk.
  • Je beschikt over uitstekende contactuele, redactionele en communicatieve vaardigheden, heeft een goed politiek inzicht en weet humor in te zetten.
Over het bedrijf

Als nieuw lid van team Maatschappelijk Domein, word je verwelkomd in een enthousiast en toegewijd team dat zich met veel energie inzet voor Echt-Susteren.

Je gaat deel uitmaken van de gemeente Echt-Susteren, waar je samenwerkt met meer dan 150 collega's. Het is essentieel dat je gedijt in een dynamische omgeving die gericht is op mensen. Een omgeving waarin groei wordt gestimuleerd en samenwerking wordt aangemoedigd, ook met het Servicecentrum MER, dat verantwoordelijk is voor een breed scala aan gemeentelijke taken.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Projectleider Opvang Ontheemden IGOM die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.


De voordelen van Maandag®

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Maandag werkt in jouw regio intensief samen met gemeenten. Bijvoorbeeld door middel van raamovereenkomsten of aanbestedingen. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in