+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Edam.

Heftruckchauffeur 5-ploegendienst Edam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Wolfram Chain

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 33 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Bij ons kom je in een team waar iedereen telt, ongeacht leeftijd of geslacht. We vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt en samenwerkt. Als heftruckchauffeur doe je meer dan alleen rijden. Je krijgt de kans om te groeien. We leren je ook hoe je als operator kunt werken. Dit betekent dat je verschillende dingen in het productieproces gaat doen. Je helpt om alles goed te laten lopen en zorgt dat onze producten van hoge kwaliteit zijn. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Ontdek meer!
 

Volledige vacaturetekst

Als heftruckchauffeur word je onderdeel van een hecht en divers team bij een bedrijf dat waarde hecht aan inclusiviteit en samenhorigheid. Het team bestaat uit mannen en vrouwen van verschillende leeftijden, waarbij iedereen een belangrijke rol speelt. De leidinggevenden zijn niet alleen managers, maar ook echt onderdeel van het team, omdat ze geloven dat ze samen de beste resultaten kunnen behalen.

Naast je taken als heftruckchauffeur krijg je ook de kans om intern te worden opgeleid tot operator. Deze aanvullende training stelt je in staat om je vaardigheden uit te breiden en een meer allround medewerker te worden. Tijdens de interne opleiding tot operator leer je verschillende aspecten van het productieproces. Als Operator krijg je de kans om een cruciale rol te spelen in het productieproces en jezelf te ontwikkelen tot een deskundige professional. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bedienen, instellen en controleren van machines en apparatuur om ervoor te zorgen dat de productie efficiënt verloopt en onze kwaliteitsnormen worden gehandhaafd.

Gevraagd

Als heftruckchauffeur in een 5-ploegendienst en toekomstig operator, verwachten we dat je voldoet aan de volgende functie-eisen:
  • Je hebt een geldig certificaat voor het bedienen van een heftruck. Dit toont aan dat je bekwaam bent in het veilig besturen van een heftruck en het uitvoeren van basismanoeuvres.
  • Bij voorkeur heb je enige ervaring als heftruckchauffeur in een vergelijkbare productieomgeving. Ervaring met het werken in ploegendiensten is een pluspunt.
  • Als toekomstig operator is het belangrijk dat je interesse hebt in techniek en affiniteit hebt met machinebediening. Hoewel geen vereiste, is ervaring met machinebediening een voordeel.
  • Je bent een teamspeler die goed kan samenwerken met collega's van verschillende afdelingen. Samenwerking is essentieel voor het soepel laten verlopen van de logistieke en productieprocessen.
  • Je hebt oog voor detail en werkt nauwkeurig, vooral bij het uitvoeren van kwaliteitscontroles en het verplaatsen van goederen met de heftruck.


Aanbod

Als heftruckchauffeur en toekomstig operator in onze organisatie bieden we aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden om je te belonen voor je inzet en bijdrage aan ons team. Enkele van de belangrijkste arbeidsvoorwaarden zijn:
  • Omdat je in een 5-ploegendienst werkt, ontvang je een toeslag boven op je basisloon voor het werken tijdens avond-, nacht- en weekenduren, dit loopt op tot € 3.100,- bruto per maand.
  • We investeren in jouw ontwikkeling door middel van een interne opleiding tot operator. Deze opleiding stelt je in staat om je vaardigheden uit te breiden en door te groeien binnen onze organisatie.
  • We hechten veel waarde aan een veilige en gezonde werkomgeving. Daarom bieden we trainingen en voorzieningen om ervoor te zorgen dat je veilig kunt werken.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in