+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Ede.
Laad meer vacatures

Vrachtwagenchauffeur C Ede

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

VHC Kreko Ede

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 8 - 40 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Vrachtwagen (C)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract / Vast contract

Vacatureomschrijving

VHC Kreko groeit en is daarom op zoek naar een chauffeur met rijbewijs C:
Ons bedrijf is een familiebedrijf en wij hebben de werksfeer hoog in het vaandel staan, het is voor ons belangrijk dat je met plezier naar het werk gaat. Aan je collega's zal het beslist niet liggen, deze zijn heel gezellig en behulpzaam. Vanwege groei en uitbreiding van onze werkzaamheden zijn wij op zoek naar een chauffeur met rijbewijs C. Ook is het mogelijk om parttime te werken (enkele dagen per week)

Wat ga je doen:
Je rijdt met één van onze mooie moderne vrachtwagens naar de afnemers, dit zijn veelal horecaondernemers die net als wij dezelfde gastvrijheid uitstralen. Je werkt met rolcontainers.
Je start de dag om 7.00 uur en bent tussen 15.00 - 18.00 uur terug van je route, dus er is ruimschoots tijd voor hobby's en ontspanning.
Zoek je een leuke baan als vrachtwagenchauffeur met daarnaast ruimte en tijd voor privé en hobby's dan is dit een mooie functie.

Gevraagd

* Code 95 is wenselijk
* Vriendelijk en gezellig

Aanbod

* Zeer goed salaris;
* Goed pensioen ( kosten worden merendeel door de Kreko betaald );
* Prettige werksfeer, gezellig en fijn team;
* Goede C.A.O. ( groothandel in horecaproducten )

Uren

8 - 40 uur
In overleg is een nul-uren-contract mogelijk.

Salaris

We willen je niet overhalen met een salaris, het is voor ons enorm van waarde als iemand zich bij ons thuis voelt en hier écht wilt werken.

Bedrijfsomschrijving

De VHC Kreko Groep is een internationale groothandel voor Horeca en Grootverbruik. Door middel van autonome groei en bescheiden overnames is Kreko b.v. uitgegroeid tot een bedrijf met vestigingen in Moerdijk (hoofdkantoor), Ede, Goes, Hellevoetsluis en Pijnacker. Dagelijks zijn een honderdtal vrachtauto's en bestelauto's onderweg om de producten bij de klanten te bezorgen. Bezorgen met moderne geconditioneerde vrachtauto's is onze hoofdactiviteit, ook de mogelijkheid tot afhalen is aanwezig.

Klanten staan centraal!
Onze accountmanagers adviseren u graag op vakbekwame en accurate wijze, zowel bij u op locatie als in één van onze vestigingen. Kortom, klanten staan centraal bij de VHC Kreko Groep.

VHC Kreko is meer dan het magazijn van de klant. Wij ontwikkelen horecaconcepten, die de klant extra commerciële kansen bieden. Als horecapartner willen wij graag in allerlei zaken ondersteuning bieden. Zo voeren wij het brood- en patisserie concept Chaupain, het (soft)ijsconcept van Coolbreak, koffie van Calice en maaltijdconcept LerouX. Voor fastfood-bedrijven zijn er diverse concepten aanwezig met een zeer complete lijn aan producten en ondersteunende verpakkingsmaterialen (Smul-lijn en Eet Smakelijk). Via onze reclame c.q. marketingafdeling wordt elke vorm van reclame volledig verzorgd.

VHC Kreko levert een uniek assortiment wijnen. De wijnen, in alle prijsklassen, importeren wij zelf uit diverse landen, binnen en buiten Europa. VHC Kreko beschikt over een eigen proeflokaal in Moerdijk, alwaar u in alle rust uw keuze kunt maken voor uw wijnkaart. Tijdens de feestdagen voeren wij een uitgebreid assortiment geschenk- en kerstverpakkingen

Bestellen kan bij VHC Kreko op alle door u gewenste manieren. Onze accountmanagers willen u graag op alle fronten bijstaan om uw zaken zo effectief mogelijk te regelen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in