+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Ede.
Laad meer vacatures

Medewerker Groenvoorziening Ede

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,73 p/u

Vacatureomschrijving

Wat is een medewerker groenvoorziening nou precies? Kort gezegd werk je als groenvoorziener aan het onderhouden van al het groen in de openbare ruimtes. Denk bijvoorbeeld aan een park, of het groen in een woonwijk. Dit onderhoud gebeurt via verschillende werkzaamheden en met bijbehorende materialen. De werkzaamheden bestaan uit : - Werken met de bosmaaier en bladblazer - Snoeien met een heggenschaar - Kanten steken - Schoffelen en harken - Bestrijden van het onkruid - Vragen beantwoorden van bewoners Je werkt samen met een team collega’s. Het team wordt aangestuurd door een leidinggevende. Dit is de voorman. De voorman (of vrouw :-)) weet precies wat er op de locatie moet gebeuren. Vervolgens zorgen jullie samen dat het werk goed gedaan wordt. Een groot voordeel: je bent de hele dag lekker buiten aan de slag. Solliciteer nu en maak deel uit van ons geweldige team!

Wij bieden:

Bij ACV in Ede zoeken we passievolle groenliefhebbers om ons team te versterken voor 40 uur per week als medewerker groenvoorziening. In deze rol verdien je een aantrekkelijk salaris van €13,73 bruto per uur, en ben je bereid om je VCA te halen dan ga je €14,25 verdienen! De VCA training wordt volledig vergoed. Jij bent waardevol en daarom bieden wij jou uitstekende arbeidsvoorwaarden! Je krijgt de vrijheid om je kennis uit te breiden en je ambities waar te maken door middel van diverse opleidingsmogelijkheden. Ook openen we ruime doorgroeimogelijkheden voor je, om alle uitdagingen en kansen binnen onze organisatie aan te gaan. Daarnaast wordt je gemak ontzien met gratis parkeergelegenheid bij onze locatie. Bij ACV streven we naar gelijke kansen en waardering voor alle werknemers, ongeacht hun achtergrond, leeftijd, geslacht of geloof. Maak de volgende stap in je carrière in een prettige en inspirerende werkomgeving waar je je vanaf dag één thuis voelt. Dus, klaar om de wereld groener te maken? Wij kijken uit naar jouw talent bij ACV.

Wij vragen:

- Ervaring in het groen is een pré - Je bent in staat om fysiek werk te verrichten en vind het niet erg om vieze handen te krijgen - Liefst in het bezit van rijbewijs en auto. (geen vereiste) - Zelfstandig en in teamverband kunnen werken.

Waar ga je werken:

Per 1 januari 2011 heeft Afvalcombinatie de Vallei haar naam gewijzigd in ACV.ACV zamelt afval in voor de gemeente Ede, Renkum, Veenendaal en Wageningen en is voor bedrijven en scholen bovendien actief op het gebied van straat- en rioolreiniging, gladheidbestrijding, ongediertebestrijding en containerverhuur. Naast een nieuw logo lanceert ACV een vertrouwde belofte in een nieuwe omlijsting, met de slogan 'vanzelfsprekend in de buurt'. Klantgerichtheid en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel staan hierin centraal. ACV Beheer Openbare Ruimte/ SWB zorgt voor de uitvoering van het dagelijks onderhoud van de openbare ruimte binnen de gemeente Ede. Werkzaamheden ACV BOR/ SWB: Groenonderhoud Straatreiniging Riolering & kolken Onkruidbestrijding op verharding Maaien van gazons Het SamenWerkBedrijf (SWB) is een initiatief van drie organisaties, gemeente Ede, Werkkracht en ACV, om te komen tot een doelmatige samenwerking van alle medewerkers die werken aan het dagelijks onderhoud van de openbare ruimte in de gemeente Ede. SWB brengt zowel het doel van de Participatiewet als die van de Openbare Ruimte samen:
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in