+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Ede.
Laad meer vacatures

Magazijnmedewerker Ede

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 30 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,75 p/u

Vacatureomschrijving

Ben jij opzoek naar een actieve baan in een dynamische omgeving? Dan is de functie van Magazijnmedewerker bij Brocacef in Ede wellicht iets voor jou! In deze functie start je de dag met een frisse kop koffie, waarna je samen met je collega's zorgt voor het juiste verloop van alle processen in het magazijn. Van het ontvangen van producten tot het klaarmaken van bestellingen; jouw nauwkeurigheid en snelheid zijn belangrijk voor ons. Zie jij jezelf al rondlopen in ons magazijn? Dan moedigen we je aan om te solliciteren! Met jou aan boord wordt werken bij Brocacef nog leuker. Wil jij écht het verschil maken door niet alleen orders te picken, maar alle diverse magazijnprocessen? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren! Jouw rol Werken als magazijnmedewerker bij Brocacef is bijzonder. Je maakt namelijk deel uit van een belangrijk proces waardoor jij ervoor zorgt dat mensen weer gezond kunnen worden! Brocacef heeft niet alleen klanten binnen Nederland, maar werken ook internationaal! Je kan je natuurlijk voorstellen dat de werkzaamheden in alle nauwkeurigheid gedaan moeten worden. Brocacef vindt het belangrijk dat jij alle mogelijkheden krijgt om je werkzaamheden zo goed en plezierig mogelijk te kunnen uitvoeren. We weten één ding zeker; jij gaat je niet vervelen in deze functie! Jouw werk bestaat namelijk uit verschillende werkzaamheden zoals: - Het ontstrippen van de producten in samenwerking met de ontstripmachine; - Inruimen en aanvullen van voorraden; - Het verpakken van de producten in samenwerking met de machine; - Het verzendklaar maken van alle verpakte medicijnen. Jij voert jouw werkzaamheden met grootte nauwkeurigheid uit. Je kan volgens instructies de werkplek en werkomgeving netjes houden en werken volgens hygiëne voorschriften. Ben jij snel beschikbaar en lijkt deze functie je passend? Solliciteer snel door te klikken op de sollicitatie button of te bellen naar: 0318-655544!

Wij bieden:

Word jij onze nieuwe Magazijnmedewerker bij Brocacef in Ede? Werken bij ons betekent niet alleen een goed salaris van €13,75 bruto per uur, maar ook een veelzijdige functie. Onze locatie is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Dus geen zorgen over hoge parkeerkosten of een ingewikkelde reis naar je werk. Daarnaast is de koffie en thee bij ons altijd gratis, een leuke extra voor de echte koffieleuten onder ons. Dus, als jij op zoek bent naar een leuke, uitdagende rol en je je thuis voelt in een magazijnomgeving, dan nodigen we je uit om te solliciteren. Jij bent van alle markten thuis en dat maakt jou de ideale kandidaat!

Wij vragen:

Word jij onze nieuwe collega bij Brocacef in Ede? Wij zoeken een enthousiaste magazijnmedewerker, die voor 30 uur per week beschikbaar is met een vast rooster en aantal uur. Om in aanmerking te komen voor deze functie heb je in elk geval: • Minimaal MBO werk- en denkniveau, • Goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal, • Een proactieve houding en kun je goed in teamverband werken, • Ervaring met magazijnwerkzaamheden. Herken jij jezelf in bovenstaande punten? Dan zou jij weleens goed bij ons team kunnen passen! Brocacef Ede biedt je een positieve werksfeer met ruimte voor persoonlijke groei. Wacht niet langer en solliciteer direct!

Waar ga je werken:

Brocacef is een innovatief en snelgroeiend bedrijf dat actief is in de farmaceutische markt. Brocacef verpakt geneesmiddelen in zakjes voor patienten in verzorgingshuizen en instellingen. Deze service wordt geleverd aan apotheken of direct aan de instelling. Momenteel werken er zo'n 45 medewerkers aan het verantwoord en foutloos verpakken van medicatie.Brocacef is een groep van ondernemingen, actief op het gebied van de gezondheidszorg. Naast de distributie van geneesmiddelen en medische producten, ontwikkelt en implementeert Brocacef Holding apotheek- en zorgconcepten. Bij Brocacef Holding werken ca. 2.300 medewerkers. Brocacef Holding is onderdeel van de Phoenix Group in Mannheim, met vestigingen in 24 landen en een kleine 22.000 medewerkers en van Celesio AG, gevestigd in Stuttgart. Celesio is actief in 27 landen en heeft ca. 47.000 werknemers. Zowel Phoenix als Celesio zijn internationaal leidende dienstverleners op het gebied van de gezondheidszorg. Brocacef is een innovatief en snelgroeiend bedrijf dat actief is in de farmaceutische markt. Brocacef verpakt geneesmiddelen in zakjes voor patiënten in verzorgingshuizen en instellingen. Deze service wordt geleverd aan apotheken of direct aan de instelling.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in