+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Ede.
Laad meer vacatures

Verkoopmedewerker binnendienst Ede

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Attract

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.300 - € 3.200 p/m

Vacature in het kort

In deze rol help je klanten van begin tot eind, van interesse tot levering. Je maakt offertes, regelt bestellingen en houdt contact met leveranciers. Ook help je met het aantrekken van nieuwe klanten. Je kunt creatief zijn door de website en sociale media bij te houden. Ervaring is fijn, maar ze leren je ook graag alles. Je werkt in een jong team en kunt je werktijden en plek zelf kiezen. Ze vinden jouw groei belangrijk. Plus, het kantoor is op een mooie plek! Enthousiast over wat je tot nu toe hebt gelezen? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Als verkoopmedewerker binnendienst heb je een adviserende en begeleidende rol naar jouw (potentiële) klant toe. Jij hebt een natuurlijk talent om klanten te betoveren en krijgt elke keer weer een kick als je de woorden "Hmm, interessant" tot "Wauw, dit wil ik" hoort! Als energieke en enthousiaste teamspeler mag jij niet ontbreken bij dit groeiende bedrijf!

Als verkoopmedewerker binnendienst speel je een cruciale rol in het verkoopproces. Je bent verantwoordelijk voor het ondersteunen van de klanten bij hun aankopen, vanaf het moment van interesse tot aan de levering van de producten. Je stelt offertes op, coördineert bestellingen en onderhoudt nauw contact met de leveranciers om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Naast je taken op het gebied van verkoop en inkoop, bied je ondersteuning bij het aantrekken van nieuwe klanten. Je bent een belangrijke schakel in het streven naar groei en succes. Bovendien krijg je de kans om je creativiteit te tonen door de website en sociale mediakanalen bij te houden, als dit je leuk lijkt! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar iemand met een proactieve houding, sterke communicatieve vaardigheden en een hands-on mentaliteit. Ervaring in een vergelijkbare functie is een pluspunt, maar ze staan ook open voor gemotiveerde kandidaten die klaar zijn om nieuwe vaardigheden te leren. Je komt terecht in een jong en enthousiast team en je krijgt de vrijheid om je werkuren en werkplek aan te passen naar jouw behoeften, waardoor een optimale balans tussen werk en privé ontstaat. Daarnaast moedigen ze actief jouw persoonlijke groei en ontwikkeling aan. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de mooie locatie van het kantoor ;). 

Gevraagd

  • Uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Commercieel inzicht;
  • Organisatorisch talent;
  • Klant- en servicegerichte instelling.


Aanbod

  • Een startsalaris tussen €2300 en €3200 bruto in de maand;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een uitdagende functie tussen de 24 en 40 uur in de week;
  • De mogelijkheden om je uren en werklocatie zelf te bepalen;
  • Ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in