+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Ede.
Laad meer vacatures

Magazijnmedewerker Ede

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • Parttime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,75 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Zoek je een baan waarin je echt iets betekent en waar je veel verschillende dingen doet? Bij ons werk je in een team dat helpt om mensen gezond te maken. Je dag is nooit saai, want je doet van alles in het magazijn. Van producten gereed maken voor verzending tot zorgen dat alles netjes is. We geven je de kans om te groeien en helpen je met je ontwikkeling. Plus, je maakt kans op langer blijven na de vakantie. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij op zoek naar een baan als magazijnmedewerker in een dynamische omgeving met veel afwisseling in het werk? Wil jij écht het verschil maken door niet alleen orders te picken, maar alle diverse magazijnprocessen? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren! Jouw rol Werken als magazijnmedewerker bij Brocacef is bijzonder. Je maakt namelijk deel uit van een belangrijk proces waardoor jij ervoor zorgt dat mensen weer gezond kunnen worden! Brocacef heeft niet alleen klanten binnen Nederland, maar werken ook internationaal! Je kan je natuurlijk voorstellen dat de werkzaamheden in alle nauwkeurigheid gedaan moeten worden. Brocacef vindt het belangrijk dat jij alle mogelijkheden krijgt om je werkzaamheden zo goed en plezierig mogelijk te kunnen uitvoeren. We weten één ding zeker; jij gaat je niet vervelen in deze functie! Jouw werk bestaat namelijk uit verschillende werkzaamheden zoals: - Het ontstrippen van de producten in samenwerking met de ontstripmachine; - Inruimen en aanvullen van voorraden; - Het verpakken van de producten in samenwerking met de machine; - Het verzendklaar maken van alle verpakte medicijnen. Wij zijn op zoek naar iemand die niet bang is verantwoordelijkheid te nemen en die het belangrijk vind dat werkzaamheden juist en volgens procedure verlopen. Daarnaast voer jij jouw werkzaamheden met grootte nauwkeurigheid uit. Je kan volgens instructies de werkplek en werkomgeving netjes houden en werken volgens hygiëne voorschriften. Ben jij snel beschikbaar en lijkt deze functie je passend? Solliciteer direct!

Wij bieden:

- Een parttime baan met vaste uren van maandag t/m vrijdag;
- 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband;
- 8,33% vakantiegeld;
- Salaris van €13,75 bruto per uur;
- Reiskostenvergoeding vanaf 5,1 km;
- Werken in een gezellig team met ruimte voor ontwikkeling;
- Kans op verlenging na vakantieperiode.

Wij vragen:

- Je hebt een echte aanpakkersmentaliteit;
- Je kan fysiek werk leveren;
- Je beheerst de Nederlandse taal voldoende in woord;
- Je bent flexibel qua werktijden en werkzaamheden;
- Secuur werken is jouw kracht.

Waar ga je werken:

Brocacef is een innovatief en snelgroeiend bedrijf dat actief is in de farmaceutische markt. Brocacef verpakt geneesmiddelen in zakjes voor patienten in verzorgingshuizen en instellingen. Deze service wordt geleverd aan apotheken of direct aan de instelling. Momenteel werken er zo'n 45 medewerkers aan het verantwoord en foutloos verpakken van medicatie.Brocacef is een groep van ondernemingen, actief op het gebied van de gezondheidszorg. Naast de distributie van geneesmiddelen en medische producten, ontwikkelt en implementeert Brocacef Holding apotheek- en zorgconcepten. Bij Brocacef Holding werken ca. 2.300 medewerkers. Brocacef Holding is onderdeel van de Phoenix Group in Mannheim, met vestigingen in 24 landen en een kleine 22.000 medewerkers en van Celesio AG, gevestigd in Stuttgart. Celesio is actief in 27 landen en heeft ca. 47.000 werknemers. Zowel Phoenix als Celesio zijn internationaal leidende dienstverleners op het gebied van de gezondheidszorg. Onze opdrachtgever is actief binnen de farmaceutische gezondheidszorg. Klanten bestaan uit apothekers, zieken- en verpleeghuizen, leveranciers en consumenten. Dagelijks zet onze opdrachtgever en zijn medewerkers zich in voor slimme en persoonlijke zorg. Belangrijke kernwaarden voor het bedrijf zijn mensgericht, vooruitstrevend en verantwoordelijk. In Ede zit een locatie waar alle medicatie in persoonsverpakking wordt verpakt. Deze verpakkingen gaan voornamelijk naar apotheken en zorginstellingen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in