+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Ede.
Laad meer vacatures

Traineeship Process & Business Ede

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Werkmandejong

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Werkmandejong

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Traineeship
  • 2.744 p/m
  • Auto v/d zaak, Winstdeling

Vacature in het kort

Een unieke kans om in twee jaar tijd jezelf te ontwikkelen en werkervaring op te doen bij toonaangevende opdrachtgevers, terwijl je ondersteund wordt door een fieldmanager en een groep gelijkgestemde collega's. In het eerste jaar verken je je talenten in het bedrijfsleven, van grote namen tot het MKB. Het tweede jaar staat in het teken van verdieping met trainingen en persoonlijke leerwegen. Een avontuur waarbij jouw groei centraal staat! Als jij toe bent aan een verandering, lees dan verder voor alle details.
 

Volledige vacaturetekst

Een connectie, dat is waar we naar op zoek zijn! Als onze kernwaarden bij elkaar aansluiten, kunnen we van start gaan met jouw ontwikkeling.

En, sta je al te popelen om te beginnen? Scrol dan gauw terug naar boven en solliciteer!

We begrijpen het ook als we net iets te hard van stapel lopen, sorry! We zijn nou eenmaal erg enthousiast en lopen graag voorop. Hier komt wat meer informatie:

We gaan twee jaar lang samen op reis. Samen met je fieldmanager (en mede-Werkmandejongers) ga je werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Tegelijkertijd ga je werkervaring opdoen in verschillende rollen bij diverse opdrachtgevers. We gaan aan de slag met jouw ambities en bepalen welke stappen er gezet moeten worden om die te bereiken.

» Jaar 1: Samen met jou gaan we ontdekken waar jouw talenten liggen, en hoe deze het beste tot zijn recht komen. Je gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers in het bedrijfsleven. Denk aan de grote bekende namen zoals bijvoorbeeld: Lidl, Bol of Toyota. Het kan ook zijn dat je bij een kleinere MKB'er aan de slag gaat. Zo ga je ontdekken wat er bij jou past.

» Jaar 2: Hier duiken we al verder de diepte in. Je volgt trainingen met jouw TOP-groep en aanvullende persoonlijke leerwegen in onze Academy. Je maakt je klaar voor je 3e, of misschien wel 4e opdracht. Die steeds weer verdiepend of verbredend is op dat wat jij al gedaan hebt. En wees niet bang, hierna hoeven we écht nog geen afscheid te nemen van elkaar. Afhankelijk van jouw ambities kunnen we verder gaan specialiseren aan de hand van de Roadmap.

Dus durf jij je kop boven het maaiveld uit te steken en ben je op zoek naar een werkgever die je daarbij stimuleert en ondersteunt?



Gevraagd

De basis van Werkmandejong wordt gevormd door onze organisatievisie, we vinden het dan ook vooral van belang dat we dezelfde kernwaarden delen. Ook herken je jezelf in de volgende punten:

  • Je bent een startende professional met de drive om het beste uit je talenten te halen;
  • Je wilt deel uitmaken van een betrokken team met grote ambities;
  • Je zit in het laatste jaar van je hbo of wo studie. Een greep uit de mogelijkheden: bedrijfskunde, commerciële economie, facility management, hospitality management, food & business.

Twijfel je of jouw opleiding voldoende aansluit op het Traineeship van je voorkeur? Neem gerust contact met ons op, vaak is er meer mogelijk dan je denkt!



Aanbod

In dit Traineeship bieden wij jou diversiteit en flexibiliteit doordat je steeds in een andere werkomgeving werkt, maar tegelijkertijd de zekerheid van een contract bij ons. Bovendien kun je rekenen op:

  • Een startsalaris van €2.744,- op basis van een 40-urige werkweek. Gedurende het Traineeship ga je hier stappen in maken;
  • Werken bij een visiegedreven organisatie waar een sterke betrokkenheid met elkaar is die je onder andere ervaart door de persoonlijke begeleiding;
  • Diverse (informele) teamuitjes met de leukste collega’s (met dit jaar een studiereis naar Thessaloniki op het programma!);
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een leaseauto en winstdelingsregeling.


Bedrijfsomschrijving

Wat maakt werken bij Werkmandejong nou zo tof? Daarvoor nodigen we je graag uit voor een kennismaking. Uiteindelijk kun jij zelf het beste beslissen of onze cultuur bij je past.Ons doel is om in 2024 de nummer 1 Great Place To Work te worden onder middelgrote bedrijven! Hier hebben wij al mooie stappen in gezet door de afgelopen 5 jaar steevast in de top tien te staan. Momenteel telt het jonge en ambitieuze team van Werkmandejong ruim 100 collega's.We zijn een sterk visie gedreven organisatie en hechten grote waarde aan onze kernwaarden: gedreven, echt en plezier. De platte organisatiestructuur en de sterke teamspirit zorgen voor een geweldige onderlinge sfeer, waarbij plezier én prestatie centraal staan. Bij ons staat het geluk van mensen centraal, dus ook dat van jou als collega.Benieuwd of we uit hetzelfde hout gesneden zijn? Doe de cultuurcheck!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in