+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Ede.
Laad meer vacatures

Credit Collector Ede

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Werkmandejong

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Werkmandejong

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de energieke wereld van Alliance Automotive Services als Credit Collector, waar jouw impact niet alleen de financiën stimuleert, maar ook draait om klantrelaties en efficiënte processen. Je maakt deel uit van een hecht team met een prettige sfeer, waarbij het onderhouden van sterke klantrelaties en het streven naar een gezonde cashflow centraal staan. Een veelzijdige rol met intensief contact met klanten en salescollega's door heel het land. Word je hier enthousiast van? Leer meer over wat je te wachten staat!
 

Volledige vacaturetekst

Duik in de energieke wereld van Alliance Automotive Services als Credit Collector, waar jouw impact niet alleen de financiën stimuleert, maar ook draait om klantrelaties en efficiënte processen.

Als Credit Collector maak je deel uit van het Finance Accounts Receivable team, een hecht team met een prettige sfeer waar de lijnen kort zijn en collegiaal wordt samengewerkt. Jij begrijpt als geen ander dat jouw inzet een flinke impact heeft op de organisatie. Een gezonde cashflow nastreven met minimale afschrijvingen op debiteuren is voor jou vanzelfsprekend.

Bij onbetaalde facturen zie je een uitdaging en neem je actief contact op met klanten. Je duikt dieper in de redenen achter openstaande betalingen en lost eventuele geschillen intern op met collega's.

Alliance Automotive Services bedient klanten door heel Nederland, waardoor je te maken hebt met diverse salesregio's. Met een portefeuille van ongeveer 11.705 klanten in verschillende administraties is het onderhouden van sterke relaties met bestaande klanten even belangrijk als het schenken van de juiste aandacht aan nieuwe klanten.

Binnen Alliance Automotive Services streven ze naar nauwe samenwerking, omdat een nauwkeurige administratie de ruggengraat vormt voor diverse processen binnen de organisatie. Ze zoeken voortdurend naar manieren om werk en processen efficiënter en effectiever te maken. Jouw primaire taak is het innen van vorderingen, waarvoor je samenwerkt met collega's op verschillende niveaus binnen de organisatie.

Kortom, een dynamische rol met intensief contact met klanten en salescollega's door heel het land, zowel telefonisch als per e-mail.



Gevraagd

Voor Alliance Automotive Group zoeken we een collegiale professional die zelfstandig werkzaamheden kan oppakken en prioriteiten kan bewaken, met daarbij met affiniteit voor cijfers. Verder herken je jezelf in het volgende profiel:

  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring bij voorkeur met credit management zoals debiteurenbeheer, credit controller of credit collector;
  • Je krijgt energie van een dynamische omgeving waarbij je veel in contact bent met zowel collega's als klanten; Hbo werk en denkniveau;
  • Beschikbaar voor minimaal 32 uur per week;
  • Goede communicatieve vaardigheden in zowel de Nederlandse als Engelse taal.


Aanbod

Bij Alliance Automotive Services maak je deel uit van het Finance Accounts Receivable team, waar een prettige werksfeer heerst en de communicatielijnen kort zijn. Daarnaast kan je denken aan de volgende arbeidsvoorwaarden:

  • Een salaris, passend bij jouw ervaring;
  • Je kunt gebruik maken van de spaarregeling en een collectieve ziektekostenverzekering;
  • Toegang tot een breed scala aan boeiende online trainingen via de Academy, met meer dan 150 inspirerende opties om aan je persoonlijke groei te werken;
  • Profiteer van het vitaliteitsprogramma, inclusief een e-bike regeling en korting op je sportschool abonnement.

Je treedt direct in dienst bij Alliance Automotive Group. Werkmandejong helpt je in het sollicitatieproces.



Bedrijfsomschrijving

Alliance Automotive Group is een leidende distributeur van auto-onderdelen aan de onafhankelijke after-market in Frankrijk, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Portugal, Spanje en Polen. PartsPoint Group maakt sinds het voorjaar van 2019 deel uit van Alliance Automotive Group, dat weer onderdeel uit maakt van het beursgenoteerde (NYSE) Genuine Parts Company.Als jouw auto voor onderhoud of reparatie naar de garage moet, wil je dat deze zo snel mogelijk en zonder verrassingen weer voor je klaarstaat. Daarom maakt Alliance Automotive Group Benelux er een sport van om de garagehouder te voorzien van alles wat hiervoor nodig is; van voertuigdata tot de beste prijzen en van technische ondersteuning tot een razendsnelle levering van onderdelen!Het hoofdkantoor bevindt zich in het nieuwe distributiecentrum (21.000 m2 vloer oppervlak) in Ede.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in