+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amersfoort.
Laad meer vacatures

Financieel Administratief Medewerker Amersfoort

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Translink

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 4.000 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

In deze functie werk je met de financiële kant van het OV, zoals de OV-chipkaart. Je zorgt dat al het geld van reizen goed wordt bijgehouden en verdeeld. Het betalen in het OV wordt steeds moderner. Je helpt mee met het aanpassen van de financiële administratie aan deze veranderingen. Dit is belangrijk zodat alles goed loopt. Je werkt elke dag aan de financiële gegevens en zorgt dat alles klopt. Ook kijk je hoe het beter kan. Enthousiast om verder te verkennen? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

WAT GA JE DOEN?
Als Financieel Administratief Medewerker ga je aan de slag met de financiële administratie van Translink, hét bedrijf achter de OV-chipkaart en OVpay. Je bent samen met je collega's van de afdeling Finance & Control verantwoordelijk voor de interne en externe financiële rapportages van circa 2 miljard OV-transacties per jaar. Jij zorgt ervoor dat iedere vervoerder het geld krijgt waar hij recht op heeft.

Betalen in het OV is aan het veranderen en wordt steeds slimmer, steeds makkelijker. In de trein, bus, tram en metro kun je al óveral in Nederland in- uitchecken met je betaalpas, creditcard of mobiel. En er komt een nieuwe OV-chipkaart aan: de OV-pas. Dit doen we onder de naam: OVpay.
Deze verandering vraagt een nieuwe inrichting van onze financiële administratie. Voor de afdeling Finance & Control heeft dit invloed op nieuwe businesscases, administratie, rapportages en interne beheersing. Juiste en tijdige administratie is hierin essentieel. En jij kunt daaraan bijdragen! Met een goed fundament kunnen we zorgen voor sturing en verantwoording.
Dagelijks ga jij aan de slag met:
  • De basisadministratie: jij zorgt voor aantoonbaar betrouwbare financiële administratie.
  • Het afsluitings- en forecastproces: jij bent één van de ankers in de maandafsluiting en de forecast.
  • Balansmanagement: jij ​​zorgt voor een sluitende balans, weet precies hoe de balansposten zijn gespecificeerd en of er sprake is van financiële risico's.
  • Procesverbeteringen: je weet hoe een administratie ingericht moet zijn en je weet dit dagelijks te verbeteren.


Gevraagd

WIE ZOEKEN WIJ?
Je bent een analytische Financieel Administratief Medewerker die accuraat en planmatig te werk gaat. Uitdagingen grijp jij met beide handen aan. Je zoekt proactief de samenwerking op met je collega's. Het team bestaat uit 4 Controllers en 2 administratieve collega’s. Ieder teamlid heeft zijn eigen aandachtsgebied en expertise. Juist deze gezamenlijke krachtenbundeling zorgt voor een sterk en deskundig team waar we jou graag aan toevoegen.

WAT ZIT ERIN JOUW TAS?
  • Een afgeronde financiële mbo-/hbo opleiding.
  • Ervaring met financiële administratie en verslaglegging.
  • Kennis van (ontwikkelingen in) accounting wet- en regelgeving.


Aanbod

WAT BIEDT TRANSLINK JOU?
Bij Translink werken we hybride: dat betekent een combinatie tussen werken op kantoor en thuiswerken. Dat heeft zo z’n voordelen: op kantoor drink je koffie bereid door onze eigen barista’s en werk je met collega’s aan projecten. Thuis kun je gefocust aan de slag en ben je verantwoordelijk voor je eigen dagindeling. Met onze thuiswerkregeling kun je zorgen voor een ergonomische/optimale thuiswerkplek.

Voor je eigen ontwikkeling bieden we ons online leerplatform: ‘GoodHabitz’ aan. Zo kun je jezelf continu blijven ontwikkelen. We hebben bij Translink ook de mogelijkheid om een (elektrische) fiets te leasen, dit kan zowel voor privé als woon-werkverkeer.
Je ontvangt een salaris tussen € 3.000,- en € 4.000,- p/m. Daar bovenop ontvang je een keuzebudget van 6,94% van je salaris, dit is gemiddeld € 240,- p/m. Daarnaast krijg je 8% vakantiegeld, reiskosten en een goede pensioenregeling. Deze functie is voor minimaal 32 uur per week.

IS DEZE VACATURE OP JOUW LIJF GESCHREVEN?
Solliciteer dan snel! Vragen? Neem voor meer info contact op met onze Recruiter Paul Huson voor meer informatie: 06 2203 4213 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Salaris

€ 3.000 - € 4.000 p/m
Je ontvangt een salaris tussen € 3.000,- en € 4.000,- p/m. Daar bovenop ontvang je een keuzebudget van 6,94% van je salaris, dit is gemiddeld € 240,- p/m. Daarnaast krijg je 8% vakantiegeld, reiskosten en een goede pensioenregeling. Deze functie is voor minimaal 32 uur per week.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in