+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Ede.

Docent Groen Onderwijs vmbo of mbo Ede

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Aeres Agree

Gevraagd

  • Fulltime
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.431 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

In het groene onderwijs bij Aeres kun je jouw passie voor duurzaamheid en kennis overbrengen op studenten. Je geeft les, begeleidt leerlingen en werkt samen in een team van enthousiaste collega's. Het werk is afwisselend, van praktijklessen tot oudergesprekken. Je krijgt de kans om te groeien door trainingen en cursussen. Aeres biedt een goede sfeer, ruimte voor ideeën en een vaste eindejaarsuitkering. Nieuwsgierig om meer te leren? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Korte omschrijving

Jij wilt jouw kennis en ervaring overdragen aan de nieuwe generatie in het vmbo of mbo groen onderwijs. Elke dag biedt nieuwe leermomenten, zowel door interactie met studenten als door verdieping in je vakgebied. We hebben verschillende vacatures op de Aeres locaties, dus ook bij jou in de buurt. Met een hart voor duurzaamheid, streef je als groene veranderaar naar verbetering voor mens, dier, milieu en maatschappij. Nieuwsgierig naar wat Aeres je te bieden heeft? Lees dan snel verder!


Wat ga je doen

Als docent bij Aeres geef je vakinhoudelijk onderwijs binnen jouw specialisatie, die zich kan uitstrekken over diverse gebieden zoals dier- en veehouderij, tuin- en akkerbouw, of gerelateerde vakken. Naast het verzorgen van lessen, fungeer je als mentor en bied je zowel klassikale als individuele begeleiding aan leerlingen. Je draagt pedagogische en didactische verantwoordelijkheid.

Het groene onderwijs is dynamisch; van het geven van praktijklessen tot het begeleiden van leerlingen op stageadressen. Oudergesprekken en open dagen voegen extra variatie toe. Deze diversiteit benut jouw organisatorische en planningsvaardigheden optimaal. Dit alles doe je in samenwerking met een gedreven team van collega's, waaronder docenten en ondersteunend personeel.


Waar ga je dit doen
Binnen het groene onderwijs zijn er een aantal vooraanstaande instellingen, waarbij leerling-gestuurd onderwijs en innovatie centraal staan. Onze opdrachtgevers vinden kwalitatief goed onderwijs belangrijk en hebben daarom een nauwe band met het agrarische bedrijfsleven. De leerlingen leren dus in echte praktijksituaties, waarbij jij als docent toegevoegde waarde kunt leveren door jouw kennis en ervaring. 

Wat heb je in huis
  • Je bent minimaal op hbo- niveau opgeleid (dit hoeft niet per se een docentengraad te zijn);
  • je bent bereid om een onderwijsbevoegdheid te halen, helemaal mooi als je deze al bezit;
  • je kunt goed communiceren en organiseren;
  • je hebt aantoonbare affiniteit met de leeftijdsgroepen binnen het (v)mbo en/of hbo;
  • je bent in staat de verbinding tussen onderwijs en het bedrijfsleven te leggen en te onderhouden.
Wat mag je verwachten

 Binnen het onderwijs mag je goede arbeidsvoorwaarden verwachten, namelijk:

  • een salaris volgens cao mbo. Je wordt ingeschaald in schaal LB met een minimum van € 3431,- maximum van € 5078,- bij een fulltime aanstelling;
  • goede werksfeer: bij Aeres heerst een informele en open werksfeer, waarin ruimte is voor eigen initiatief en creativiteit. Er wordt samengewerkt tussen verschillende afdelingen en er is ruimte voor overleg en feedback;
  • je hebt een ruim aantal vakantiedagen, bent vrij in de schoolvakanties en ontvangt 8% vakantiegeld;
  • Aeres biedt een goede pensioenregeling via het ABP pensioenfonds;
  • studie- en ontwikkelingsmogelijkheden: Aeres investeert in de ontwikkeling van haar medewerkers en biedt verschillende studie- en ontwikkelingsmogelijkheden, zoals trainingen, cursussen en coaching;
  • reiskostenvergoeding: volgens de cao mbo;
  • je krijgt bij Aeres een vaste eindejaarsuitkering.

Ben je enthousiast en wil je solliciteren? Dat kan via de button 'Direct solliciteren'. Heb je nog vragen over de functie, Neem voor meer info contact op met Mirthe.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in