+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Salarisadviseur Ede

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Alfa Accountants en Adviseurs

Gevraagd

  • 28 - 40 uur
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Duik in de wereld van salarisadministratie op een vernieuwende manier bij Alfa Accountants. Wordt een partner voor onze klanten, waarbij je meer doet dan alleen de traditionele salarisverwerking. Jouw rol is cruciaal in het optimaliseren van bedrijfsprocessen en het anticiperen op marktveranderingen. Werk in een innovatieve omgeving waar persoonlijke groei centraal staat, en krijg de kans om mede-eigenaar te worden. Klaar om te ontdekken waarom deze vacature jouw volgende stap kan zijn? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Hou jij van contact met mensen en ben je cijfermatig sterk? Ben je klaar om de salarisadministratie op een vernieuwende manier te benaderen? Word Salarisadviseur bij Alfa Accountants in Ede!

Jouw rol als Salarisadviseur:

Bij Alfa zoeken we niet zomaar een salarisadviseur; wij zoeken iemand die samen met ons en onze klanten wil groeien. We kijken verder dan de traditionele salarisverwerking: jij word als salarisadviseur een partner voor onze klanten. Duik in de cijfers en speel een cruciale rol in de optimalisatie van bedrijfsprocessen. Als Salarisadviseur ben je meer dan een administrateur– je bent een partner voor onze klanten. Je werkt binnen onze 35 vestigingen verspreid over Nederland. Bij ons staat innovatie voorop; we anticiperen op veranderingen in de markt en passen onze strategieën daarop aan, zodat onze klanten altijd een stap voor zijn. 

Je behandelt zowel complexe als dagelijkse salarisvraagstukken, rekening houdend met relevante CAO's en wetgeving. Jouw expertise maakt jou een onmisbare vraagbaak en specialist voor onze klanten. Dankzij je communicatieve vaardigheden en proactieve houding word je snel een vertrouwde partner binnen hun organisaties.

Waarom kiezen voor Alfa Accountants?
Bij Alfa werk je in een mensgerichte, decentrale organisatie waar we veel waarde hechten aan jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. Onze unieke structuur (zonder traditionele partnerstructuur) biedt je de kans om mede-eigenaar te worden, waardoor je je echt betrokken voelt bij het bedrijf en bijdraagt aan onze gemeenschappelijke doelen.

Tip:
Heb je nog geen ervaring als salarisadministrateur, maar word je wel enthousiast van deze vacature? Bekijk ook eens ons Traineeship Salarisadviseur! 


De werkzaamheden in het kort
  • Je treedt (na verloop van tijd) op als een ondernemende en proactieve gesprekspartner voor onze relaties op het gebied van CAO, personele, organisatorische en arbeidsvoorwaardelijke vraagstukken
  • Je bent vraagbaak en contactpersoon voor externe partijen: pensioenfonds, verzekeraars en brancheverenigingen
  • Je zal je bezig houden met de salarisverwerking en personeelsadministratie conform verschillende CAO’s
  • Je verzorgt mutaties, aan- en afmeldingen bij het pensioenfonds en controleert nota`s
  • Het toepassen van wet- en regelgeving op het gebied van loonheffingen, sociale verzekeringen en arbeidsrecht is geen probleem voor jou
Arbeidsvoorwaarden

  • Marktconform salaris
  • Reiskostenvergoeding 
  • Kies zelf hoeveel je werkt: tussen 28 en 40 uur per week.
  • 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur per week
  • Je komt te werken in ons gezellig kantoor in Ede
  • Direct een vast contract voor onbepaalde tijd
  • Thuiswerkbudget t.w.v. €500 euro, thuiswerkvergoeding en mogelijkheid tot hybride werken
  • Volop ontwikkelmogelijkheden middels de Alfa Academy
  • Individueel keuzebudget van 5,08% van het brutosalaris. Deze is o.a. in te zetten voor extra vakantiedagen of extra salaris

Ben je klaar om je carrière een boost te geven en een directe impact te maken in het succes van onze klanten? Solliciteer dan nu of Neem voor meer info contact op met Marrit Tamminga (Regio Recruiter Noord), +31 882531014 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in