+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Ede.
Laad meer vacatures

Internationaal accountmanager Ede

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Van Schaik Rack Solutions

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Van Schaik Rack Solutions

Gevraagd

  • Fulltime
  • Medior/Senior
  • Engels (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.900 - € 4.800 p/m
  • Laptop

Vacatureomschrijving

Daadkracht, vrijheid en doorzettingsvermogen.

Ben jij een echte verkoper? Ben jij sterk in het uitbouwen en onderhouden van (internationale) zakelijke relaties? Geniet jij van de vrijheid die deze functie met zich meebrengt? Pak deze kans en ga aan de slag als internationaal accountmanager bij Van Schaik Rack Solutions!

Vrijheid, verantwoordelijkheid en vindingrijk, dit kenmerkt jouw functie als internationaal accountmanager bij Van Schaik Rack Solutions! De afgelopen jaren hebben we met onze staaldraadproducten in de groensector een sterke naam opgebouwd. Onze producten worden wereldwijd verkocht, waarbij de focus ligt op Europa.

Als internationaal accountmanager ben je echt de ambassadeur van ons bedrijf. Jouw doel is het ‘scoren’ van een opdracht, maar nog belangrijker is, het winnen van vertrouwen en het opbouwen en onderhouden van een relatie. Een groot deel van je klantenkring bestaat uit resellers. Je gaat met hen echt een persoonlijke relatie aan en ondersteunt hen bij de verkoop. Je gaat bijvoorbeeld samen met de reseller op pad om potentiële klanten te bezoeken.

Wekelijks ga je op pad om deze (potentiële) klanten en dealers te bezoeken. De focus ligt op een relatienetwerk in Nederland en je maakt geregeld weekreizen binnen Europa. Het kan incidenteel voorkomen dat je een reis van een paar weken hebt naar andere continenten als Amerika en Australië. Daarnaast ben je aanwezig op beurzen. Hier kom je veel bestaande en potentiële klanten tegen, ideaal om je netwerk te onderhouden en te vergroten.


'verkoop en relatiebeheer met veel impact'

Je klantenkring is enorm divers en je werkt geregeld met grote orders. Kort samengevat is het verkoop en relatiebeheer met veel impact op ons bedrijf. Een echte uitdaging dus!

Je krijgt van ons alle vrijheid om je eigen functie in te vullen. Wij bieden je de middelen, mogelijkheden en kennis, aan jou de taak om hier een succes van te maken.

Meer weten over deze vacature? Neem voor meer info contact op met Max (06-57454251/via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.), hij vertelt je graag meer!


Wat kan je verwachten?

Ons team bestaat uit een enthousiaste club collega’s met passie voor ons vak en het product. We hebben een sterke naam opgebouwd en dit willen we vasthouden en verder uitbreiden. Jij als internationaal accountmanager hebt hierin een belangrijke rol. We stellen dus ook alle middelen en mogelijkheden beschikbaar om het tot een succes te maken!

  • Vrijheid om inhoud te geven aan je functie en mee te denken met de (verkoop)strategie;
  • Goed salaris (€ 3.900 - € 4.800);
  • Auto, telefoon en laptop van de zaak;
  • Groeiend bedrijf met veel potentie;
  • Uitdagende functie met verschillende doorgroeimogelijkheden;
  • Vrijdagmiddagborrel, waarbij de successen gevierd worden;
  • Een hecht team met gedreven collega's.
Wie zoeken we?

Als internationaal accountmanager ben jij het visitekaartje van ons bedrijf. Een goede klantrelatie, kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel, het is belangrijk dat jij dit ook dit uitstraalt richting de klanten.

Daarnaast is het belangrijk dat je ‘technisch inzicht’ hebt. De klant vertelt tijdens het gesprek aan jou zijn behoefte en van daaruit bied jij een (maatwerk) oplossing aan. Het is dus makkelijk als je snel de vertaalslag kan maken van een behoefte naar een oplossing.

  • 5-10 jaar ervaring als (internationaal) accountmanager of een vergelijkbare functie;
  • Technisch inzicht of bereid om dit te leren;
  • Goede beheersing van de Engelse taal is een must, Duits is een pre;
  • Sterk in het opbouwen van zakelijke relaties;
  • Lef om nieuwe klanten te werven;
  • Resultaat- en mensgericht;
  • Woonachtig in ongeveer een straal van 30 km rond Ede.
Over Van Schaik Rack Solutions

Van Schaik Rack Solutions, opgericht in 2000 door Floor van Schaik, richt zich volledig op het vinden van maatwerkoplossingen van metaaldraad voor de groensector.

Per jaar worden gemiddeld 800 nieuwe ontwerpen getekend. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan draadrekken voor boomkwekerijen om het omwaaien van planten tegen te gaan. Maar ook presentatiemateriaal voor tuincentra, ondersteuningsmateriaal voor verticale begroeiing, etc. Metaaldraad heeft als voordeel dat de mogelijkheden bijna onbeperkt zijn, waardoor we onze klant altijd een maatwerk- of standaardoplossing kunnen bieden.

Kom jij ons team versterken en samen met ons de bestaande relaties onderhouden en ons marktaandeel verder uitbouwen? Van harte welkom! Graag eerst wat meer informatie? Neem voor meer info contact op met Max (06-57454251/via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.)

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in