+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.
Laad meer vacatures

Junior accountmanager Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Randstad Nederland

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.550 - € 3.500 p/m
  • Auto v/d zaak, Bonusregeling

Vacature in het kort

Als junior accountmanager ga je op pad in Oost Nederland met een leaseauto. Je haalt vacatures op bij nieuwe en bestaande klanten. Je bent sales- en accountmanager, recruiter, werkgever en loopbaanbegeleider in één. Geen dag is hetzelfde. We bieden veel mogelijkheden om te groeien en leren. Wil jij jouw talenten benutten in een nieuwe omgeving? Lees verder om te ontdekken hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Beschrijving

Als junior accountmanager ga jij met je leaseauto op lekker pad en de regio Oost Nederland in om mooie vacatures op te halen bij bestaande, maar vooral nieuwe klanten voor de vrachtwagenchauffeurs in jouw netwerk. Daarbij wissel je steeds van rol: je bent sales- en accountmanager richting klanten, maar daarnaast ook als recruiter, werkgever en loopbaanbegeleider voor jouw medewerkers. Je bent de schakel tussen opdrachtgevers en jouw kandidaten. Geen dag is hetzelfde bij Randstad en er komt van alles op je af. Hectiek, afwisseling en een persoonlijke touch zijn kenmerken in je werk.


dit bieden we jou 
  • een bruto maandinkomen tussen €2550 - €3500 (exclusief 8,5% vakantiegeld en 3,8% benefit budget) afhankelijk van werkervaring;

  • auto van de zaak;

  • vier verschillende bonussen: collectieve RGN bonus, werkmaatschappijbonus, werving & selectie bonus en employee referral bonus;

  • €750 netto om te besteden aan een arbo verantwoorde thuiswerkplek;

  • Focus op jouw groei en ontwikkeling. We bieden veel opleidingen en doorgroeimogelijkheden;

  • 25 vakantiedagen én de mogelijkheid om maximaal 5 weken bij te kopen;

wat ga je doen

Als junior accountmanager ga je actief op zoek naar nieuwe bedrijven om mee samen te werken. Je bouwt sterke relaties op en overtuigt potentiële werkgevers van de waarde die Randstad te bieden heeft. Met jouw enthousiasme en overtuigingskracht speel je een belangrijke rol in het uitbreiden van ons netwerk en het genereren van nieuwe kansen.Je bent geregeld op pad en onderweg richting klanten of kandidaten in een auto van Randstad. Je bent het vertrouwde gezicht en de sparringpartner op wie jouw klanten kunnen rekenen. Samen met de klant kijk je steeds naar de beste manier om de samenwerking nóg beter te maken.

Tevreden medewerkers zijn erg belangrijk voor ons. Zeker in deze zeer schaarse transportbranche. Dankzij jouw oprechte interesse in de kandidaat en creativiteit weet jij als geen ander de connectie te maken. Hiervoor heb je nieuwsgierigheid, inlevingsvermogen, daadkracht maar ook mensenkennis nodig. Heeft de kandidaat nog niet de juiste papieren maar zeker wel de potentie en ambitie, dan leidt je de kandidaat op! De Randstad Vakschool helpt je hier graag bij.


waar en met wie ga je werken

In de eerste plaats werk je samen met je directe collega's Barry, Jordi, Sjoerd, Mathijs en Susanne in Noordoost & Oost Nederland. Daarnaast werk je ook samen met andere collega’s binnen Randstad Transport. Bijvoorbeeld de centrale planning die verantwoordelijk zijn voor het plannen van de chauffeursdiensten.

Een keer de laptop thuis openklappen behoort ook zeker tot de opties. Het gehele team van Randstad Transport bestaat uit 60 collega’s. Jullie komen regelmatig samen om goed op de hoogte te zijn van elkaar en ervaringen te delen.


wie ben jij
  • jij hebt een minimaal afgeronde MBO 4 opleiding (HBO werk- en denkniveau) bij voorkeur commerciële werk- of stage ervaring;

  • jij bent 32, 36 of 40 uur beschikbaar;

  • je beschikt over lef en overtuigingskracht en bent sales gericht;

  • je hebt affiniteit met de dynamische transportbranche of bent nieuwsgierig om je deze branche eigen te maken;

  • je bent reisbereid, want in deze rol ben je veel onderweg. Je bent dan ook een kei in plannen, organiseren en prioriteren van je eigen agenda!

waar kan ik tekenen?

Denk je na het lezen van deze tekst: ‘Yes, dit is mijn nieuwe baan!’? Solliciteer direct! Vragen? Neem voor meer info contact op met Julia Barte, Talent Acquisition Specialist via: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. 

  • Succesvolle sollicitatie

    Fijn, de eerste stap is gezet! Je hebt je sollicitatie afgerond en deze is bij ons binnen gekomen. Binnen 2 werkdagen nemen wij contact met jou op per mail of telefoon. Als wij voldoende aansluiting zien met jouw profiel, willen we je uiteraard beter leren kennen tijdens een korte telefonische kennismaking. 

  • Op gesprek

    De talent acquisition specialist gaat verder met jou in gesprek over de functie, het team en ons bedrijf. Daarnaast zijn wij benieuwd naar wie jij bent en naar wat jouw talenten zijn. Dit gesprek kan zowel op kantoor als online plaatsvinden.  

  • Op tweede gesprek

    Het tweede gesprek is in ieder geval met jouw toekomstige manager. Zo krijg je nog meer beeld en gevoel bij jouw werkplek. Vaak zit hier nog een tweede persoon bij en die persoon is afhankelijk van de vacature en afdeling. Soms is dit met een andere manager, een collega uit het team of een andere talent acquisition specialist. We zijn al overtuigd van jouw talenten, maar we willen samen echt kijken welke plek het beste bij jou past!

  • Welkom in het team

    Yes, je bent aangenomen! Wij zorgen voor een passend aanbod, jij hoeft alleen maar digitaal te tekenen. Welkom in het team en bij Randstad ;-). Met een mooi onboardingsprogramma voel jij je direct thuis bij ons bedrijf en helpen wij je verder in de start van je baan. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in