+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Ede.
Laad meer vacatures

Vrijwilliger klussen en dagbesteding Ede

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Eleos

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Bijbaan

Vacature in het kort

Siloam is een speciale plek waar mensen terecht kunnen die even wat extra hulp nodig hebben. Ze zoeken nu iemand die kan helpen met leuke activiteiten en klusjes. Als vrijwilliger kun je echt iets betekenen voor deze mensen. Het is een mooie kans om je tijd zinvol te besteden. Je krijgt ook je kosten terug. Dus, als je graag helpt en tijd hebt op maandag- of woensdagmiddag, is dit iets voor jou. Meer weten over deze leuke kans? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Over Siloam
Siloam is een woonvorm vanEleos in Ede. Siloam biedt plaats aan drieëntwintig mensen die (tijdelijk) niet zelfstandig kunnen wonen. Ook wordt 24-uurs begeleiding geboden aan een aantal cliënten die op zichzelf wonen. Het doel van onze begeleiding is dat we toewerken naar het stabiliseren en/of vergroten van de zelfstandigheid van onze bewoners, met een hoopvolle, vriendelijke en stimulerende houding.

Wij zoeken een vrijwilliger die ondersteunt bij de dagbesteding en/of klussen kan oppakken

De extra aandacht die zij kunnen geven aan onze cliënten, is een waardevolle aanvulling op de zorg die we bieden. We ervaren de inzet van vrijwilligers daarom als onmisbaar. Voor onze locatie voor begeleid wonen Siloam in Ede zijn we op zoek naar een vrijwilliger die het leuk vindt om te helpen bij de dagbesteding van onze bewoners. Als vrijwilliger dagbesteding help je samen met een medewerker van Siloam de bewoners met verschillende activiteiten. Dat kunnen bijvoorbeeld creatieve activiteiten zijn, sportieve activiteiten of er wordt met groen gewerkt. Wij zoeken hiervoor iemand die op maandag- en/of woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 beschikbaar is, deze tijden zijn in overleg in te vullen. Als je handig bent en graag op die manier een bijdrage levert komen we ook heel graag met je in contact. Er liggen verschillende klussen die opgepakt kunnen worden.

Mogen we rekenen op jouw hulp?
Door te werken als vrijwilliger krijg je de kans om iets voor iemand te betekenen. Daardoor is dit een waardevolle invulling van je tijd. Gemaakte onkosten krijg je uiteraard vergoed. We zien uit naar jouw reactie!

Informatie
Wil je meer weten of jezelf aanmelden als vrijwilliger? Neem dan contact op met Mieke Maljaars, senior sociaal werker ggz. Je bereikt haar via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Of via 088-8920140.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in