+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Ede.

C#/.NET junior, medior of senior nodig in Ede omg.! Ede

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Multiplied Midden Nederland

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Dompel jezelf onder in de wereld van SaaS-ontwikkeling voor de EV-markt, waarbij je de nieuwste cloud-technologieën en Azure-standaardoplossingen gebruikt. Als lid van een dynamisch Scrum-team draag je bij aan de dagelijkse stand-ups en bepaal je zelfstandig je technische aanpak. Een unieke kans om je C#-vaardigheden te benutten en bij te dragen aan een innovatief product binnen een ambitieuze startupcultuur. Klaar voor het volgende hoofdstuk? Lees verder om meer te weten!
 

Volledige vacaturetekst

Dit bedrijf ontwikkelt software voor de verzekeringsbranche, hierbinnen specifiek voor Volmachten met een Anva administratiepakket. En staan voor betrouwbaar, servicegericht, dynamisch, professioneel, kwaliteit en aandacht. Hun software kent een gelaagde distributiestructuur van Service Provider/Huisvolmacht met haar Agenten en Eindklanten. Zij zijn een klantbestuurde organisatie en zijn gedreven om efficiëntie stelselmatig te verbeteren. Afhankelijk van de klantvraag leveren zij releases op rondom bepaalde thema’s.. Hun software staat voor gebruiksgemak en maximale efficiëntie en is proven technology.

Als organisatie werken ze met een eigen Efficiency Index i.p.v. een CPI-index. Afhankelijk van de behaalde efficiency van de klant vindt er wel/geen indexatie plaats.

Onze opdrachtgever is op zoek naar zowel junioren, mediors als senior developers. Binnen haar software maak je nieuwe functionaliteiten aan en pas je de bestaande applicaties aan. Je draagt dus bij aan de doorontwikkeling van haar huidige producten en je draagt oplossingen aan voor specifieke, nieuwe vraagstukken. Met jouw uitgebreide kennis van het applicatieframework .NET werk je samen met je collega’s aan de software voor assurantiebemiddelaars en financiële dienstverleners. De software zorgt ervoor dat processen en interactie tussen klanten, agenten en backoffice efficiënt verlopen.



Gevraagd

  • Minimaal MBO3&4 werkniveau   
  • Voorkeur voor HBO denkniveau (afgestudeerd zijn is niet nodig)
  • Sterk analytisch vermogen
  • Minimaal twee jaar ervaring met C#, .NET 3.5 en hoger
  • Kennis van HTML en XML is een plus
  • Kennis van Javascript, jQuery en Microsoft SQL-server is een plus
  • Een accurate, pro-actieve teamspeler


Aanbod

Zij bieden je een dynamische en stimulerende werkomgeving. Hun team bestaat uit 30 gedreven softwareontwikkelaars, consultants, applicatiebeheerders, functioneel beheerders en testers, dus genoeg kennis is aanwezig om je op weg te helpen. Ben je op zoek naar minder dan 36 of 40u? Veel is bespreekbaar!



Bedrijfsomschrijving

Vandaag de dag biedt deze organisatie (als group) een enorm portfolio aan diverse doelgroepen, vooral serviceproviders en huisvolmachten en gaan naar verwachtingen meer BV’s zich toevoegen aan deze groep. Ze beschikken over een support, applicatiebeheer, data -en development team. De stack gaat van een C# naar Java, Python en PHP. Dus veel is bespreekbaar en mogelijk binnen deze volmachten. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in