+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

C#/.NET Backend Software Developer Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Werken op IPKW

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Werken op IPKW

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.000 - € 7.000 p/m

Vacatureomschrijving

Zin in een avontuur met geweldige mensen en innovatieve technieken? Lees hier de vacature van C# .NET Developer bij Deftpower!

Het Deftpower-platform is gebouwd in C#/.NET. We maken uitgebreid gebruik van Azure Functions om ons platform zo schaalbaar mogelijk te houden. We hanteren een microservices-architectuur waarbij services voornamelijk communiceren via de Azure Service Bus. Gegevensopslag gebeurt op verschillende manieren, maar Cosmos en Azure SQL-databases worden het meest gebruikt. Monitoring en logging worden uitgevoerd met behulp van Application Insights en Grafana, evenals PowerBI-dashboards. Het portaal dat communiceert met de backend is geschreven in Angular. Over het algemeen gebruiken we Azure's PaaS-componenten waar mogelijk om up-to-date te blijven en klaar te zijn voor schaalvergroting.



Gevraagd

Jij bent echt een geweldige aanwinst voor Deftpower als je bekend bent met het ontwikkelen in C#, .NET en Azure. Je blaast ons helemaal omver als je ervaring hebt met het verwerken van transacties in grote volumes. Een flinke dosis enthousiasme, doorzettingsvermogen en nieuwsgierigheid gaan je werk bij Deftpower ook een stuk leuker en makkelijker maken!

  • Je vind het leuk om in een startup te werken;
  • Je werkt graag volgens de Scrum methode;
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
  • Een extra plus als je bekend met microservices architecture en CI / CD;
  • Je bent EU-inwoner, een permanente werkvergunning voor NL of hebt een partnervisum.


Aanbod

Werken bij Deftpower geeft je uitdaging en voldoening. Het is dynamisch, deels door de snelle groei die we doormaken én deels door de vele partijen met verschillende belangen. We denken dat we het slimste kind van de klas zijn, maar we maken dagelijks nog fouten. We hebben er veel plezier in!

We zien je graag op je gelukkigst en met positieve energie zodat je met ons iets super vets in beweging kan brengen! Daarom hebben we ook per kwartaal een D-Day’s! Dagen waar we met het onze fantastische teams uit Arnhem en Berlijn samenkomen en iets leuks ondernemen.

Natuurlijk helpt een salaris ook hierbij, even de arbeidsvoorwaarden op een rijtje:

  • Een bruto salaris tussen de €4000,- en €7000,-;
  • Optionele aandelen;
  • Een team die in je gelooft en je vertrouwen geeft;
  • Flexibele werktijden en de vrijheid om je werk in te delen naar eigen inzicht;
  • Een super mooi kantoor in het hart van de energietransitie bij Connectr Shared Office in Arnhem of een even geweldig kantoor in The Drivery in Berlijn.


Bedrijfsomschrijving

Stel je voor: €500,- per jaar verdienen met het opladen van je auto. Jazeker, Deftpower maakt dit mogelijk met hun SaaS-product!Met meer dan 10 jaar ervaring in de EV Branche is team van Deftpower ver zijn tijd vooruit. We maken een super geavanceerd platform, een ecosysteem, waarin alles geïntegreerd is en waar iedereen aan kan deelnemen.We hebben een financiering van 2,5 miljoen euro ontvangen van het EU EIC Accelerator-programma, een prestigieus programma voor veelbelovende energie-startups. Daarom gaan we uitbreiden en zijn we op zoek naar nieuwe gedreven, geeky, grappige en briljante teamleden. We zetten de koffie graag voor je klaar! Dan kan je meteen gedag zeggen tegen 30 potentieel nieuwe collega’s!Help jij onze klanten en EV-bestuurders gelukkiger maken? Bedrijven winstgevender en de samenleving schoner?
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in