+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eelde.
Laad meer vacatures

Chauffeur hoogwerker Eelde

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Abiant

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 38 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Vrachtwagen (C)

Aanbod

  • Vast contract
  • 14,74 - € 16 p/u

Vacature in het kort

Hou je van werken op hoogte en met verschillende hoogwerkers? Dan is deze baan iets voor jou! Als chauffeur hoogwerker help je bij verschillende klussen, zoals glazenwassen en gevelreiniging. Je krijgt de kans om je C rijbewijs te halen. Je komt in een team met fijne collega's en een goede werksfeer. Lees door en ontdek waarom deze functie jouw volgende carrièrestap kan zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Heb jij geen hoogtevrees? Vind je het leuk om op verschillende projecten te werken en kun jij overweg met verschillende hoogwerkers? Reageer dan snel op deze vacature want wij zijn op zoek naar een chauffeur hoogwerker.

Als chauffeur hoogwerker krijg je de kans om met verschillende hoogwerkers te werken. Je assisteert met de werkzaamheden op verschillende locaties. Je assisteert jouw collega's met werkzaamheden zoals glazenwassen en het reinigen van gevels. Ook word je ingehuurd door verschillende opdrachtgevers zodat zij met behulp van een hoogwerker hun klus kunnen uitvoeren. Afhankelijk van de rijbewijzen die je bezit word je ingezet op een hoogwerker van 18 meter tot 75 meter lang. 


Functie eisen
  • Rijbewijs B en/of C.
  • VCA certificaat (of bereid te behalen via Abiant).
  • Hoogwerker certificaat.
Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in industriële reiniging (food), gevelreiniging, gevelrenovatie, gevelbescherming, glasbewassing en gebouwenbeheer. Sinds de oprichting zijn ze uitgegroeid tot één van de grootste dienstverleners in de genoemde branches. Snel en adequaat werken is hun motto, maar daarbij tornen zij nooit aan de veiligheid en hun kwaliteitsnormen. 


Wat wij bieden

Wij bieden een leuke en zelfstandige functie voor langere tijd. Je krijgt de mogelijkheid om je C rijbewijs zodat je alle hoogwerkers kunt besturen Je komt te werken bij een opdrachtgever waar een fijne werksfeer heerst met leuke collega's. Afhankelijk van jouw werkervaring ontvang je een bruto uurloon tussen de € 14,74 en € 16,- per uur conform cao Schoonmaak- en glazenwassersbedrijf. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in