+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Junior Sales Adviseur Eelde

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

DSV Air & Sea Eelde

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als Junior Sales Adviseur speel je een belangrijke rol in het verbinden van klanten met onze logistieke diensten. Je werkt samen met het buitendienstteam om klantvragen snel en efficiënt te beantwoorden. Jouw taak is het opvolgen van leads, acquisitie doen en klanten bezoeken. Je helpt bij het verkopen en implementeren van onze diensten. Door actief te luisteren naar klanten, vind je de juiste oplossingen en draag je bij aan het laten groeien van ons klantenbestand. Lees verder voor meer informatie over deze mooie kans.
 

Volledige vacaturetekst

Doel

Als Junior Sales Adviseur ben jij de intermediair tussen de klant en de business. Je werkt nauw samen met je collega’s in de buitendienst om zo snel als mogelijk logistieke klantvragen op te kunnen volgen.


De rol

Als Junior Sales Adviseur ben jij de intermediair tussen de klant en de business. Je werkt nauw samen met je collega’s in de buitendienst. Waar zij goed zijn in het verkopen van de logistieke dienstverlening, ben jij goed in het opvolgen hiervan. Zo ben je verantwoordelijk voor het oppakken van leads, acquisitie plegen en naar buiten gaan om klanten te bezoeken. Dit om de dienstverlening van DSV aan je eigen geworven klanten te verkopen en te implementeren. Het uitbreiden van het klantenbestand van DSV. Jij werkt eraan mee.

Hoe je dit doet? Binnen jouw verkoopgebied ga je aan de slag met klantvragen voor uiteenlopende transportoplossingen. Je komt van alles tegen, in iedere combinatie mogelijk. Iedere vraag of klacht die je binnenkrijgt, bel je na om te onderzoeken waar de klant behoefte aan heeft. Zodra je in kaart hebt waar de bestaande en nieuwe klanten behoefte aan hebben of wat de oorzaak is van de vraagstelling, ga jij aan de slag om een passende oplossing te bieden. Dit krijg jij voor elkaar door het:

  • Het oppakken van allerhande klantvragen of transport aanvragen;
  • Het nabellen van leads en hiermee de business uitbreiden;
  • Het verwerken van bevindingen vanuit het klantcontact in het CRM-systeem en het analyseren van deze data;
  • Het aannemen, behandelen en opmaken, aanbieden en opvolgen van offerte aanvragen;
  • Het onderhouden van contacten met relaties en deze opbouwen en uitbouwen.


Gevraagd

  • Je hebt een sterke commerciële drive;
  • Je bent service gericht en communicatief sterk;
  • Je hebt een goede beheersing van zowel de Nederlandse- als de Engelse taal;
  • Enige ervaring binnen de transportsector is een pré, maar binnen DSV leren ze je maar al te graag de kneepjes van dit dynamische vak;
  • Een goede beheersing van MS-office en bij voorkeur al enige ervaring met het werken binnen een CRM- systeem.


Aanbod

Werken bij DSV betekent werken bij een van de topspelers in de logistieke markt. DSV is ondernemend, competitief en wil altijd groeien als organisatie. Daarom zijn ze bij DSV op zoek naar iemand die met hen mee willen groeien. Naast een uitdagende baan in een internationale omgeving bieden wij ook nog:

  • Een Marktconform salaris;
  • Mogelijkheid om 32 t/m 40 uur per week te werken;
  • 5% gratificatie uitbetaald in november;
  • 24 vakantiedagen, 4 adv-dagen en 8% vakantiegeld.




Meer informatie

HÆD is recruitment partner van DSV. Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Stan Reugebrink +31(0)38 420 39 00 +31(0)6 12 64 10 25, die de sollicitatieprocedure namens DSV coördineert. Wil je reageren op deze vacature dan kan dit online via de website van HAED, of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..



Bedrijfsomschrijving

DSV is een wereldwijde leverancier van transport en logistieke dienstverlening. Met kantoren in meer dan 80 landen en een snelgroeiend netwerk van partners, is er geen plek ter wereld die DSV niet kan bereiken via transport door de lucht, over zee, per spoor, via koeriers of over de weg of waar DSV opslag in magazijnen kan bieden. In Nederland werkt DSV vanuit ruim 25 vestigingen, met meer dan 3.000 collega’s. Die samen de import en export van diverse bedrijven regelen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in