+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eenum.
Laad meer vacatures

Hovenier Eenum

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Abiant

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 37 - 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,27 - € 16 p/u

Vacature in het kort

Hou je van werken met de natuur en buiten zijn? Deze baan is perfect voor jou! Als hovenier werk je vooral in tuinen van mensen. Je zorgt voor het mooi houden van de tuin, zoals planten snoeien en gras verzorgen. Ook leg je soms nieuwe dingen aan, zoals een vijver. Je leert veel over tuinieren, ook als je er nog niet veel van weet. Je werkt van maandag tot vrijdag, dus in het weekend vrij. Je krijgt een goed salaris en kunt extra leren om beter te worden in je werk. Meer weten over deze leuke kans? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Heb je een passie voor alles wat te maken heeft met de natuur? En vind je het heerlijk om buiten te werken? Of je nu al ervaring hebt als hovenier of juist enthousiast bent om het vak te leren, wij hebben een fantastische vacature die perfect bij jou past!

Als hovenier werk je op diverse projecten, voornamelijk bij particuliere klanten. Je hoofdtaken zijn gericht op het onderhouden en opknappen van tuinen. Dit omvat onder andere het snoeien van planten, het herstellen van gazons en bestrating, en het repareren of vernieuwen van schuttingen en hekwerk. Ook het aanleggen en verzorgen van waterpartijen en vijvers behoort tot je takenpakket. Het is een veelzijdige rol waarbij we op zoek zijn naar een gemotiveerde kandidaat die graag praktisch aan de slag gaat. Ervaring als hovenier is een pluspunt, maar ook als je nog geen ervaring hebt, bieden we mogelijkheden om het vak te leren. Je krijgt de kans om onder begeleiding van een ervaren collega de nodige vaardigheden in de praktijk te ontwikkelen.


Functie eisen
  • (Enige) ervaring met tuinaanleg, tuinonderhoud, bestrating, borders
  • Fysiek sterk
  • Aanpakkersmentaliteit
  • Gemotiveerd om het vak te leren
  • Rijbewijs B en eigen vervoer.
Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een middelgroot hoveniersbedrijf in de omgeving van Spijk.


Wat wij bieden

Bij Abiant krijg je een veelzijdige functie voor de lange termijn aangeboden. Je werkt van maandag tot en met vrijdag, en in principe heb je het weekend vrij. Je wordt beloond volgens de cao voor Hoveniersbedrijven, met een salaris tussen de €13,27 en €16,- bruto per uur, afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Daarnaast bieden we ook scholingsmogelijkheden aan om je te helpen de vereiste vaardigheden voor deze functie te ontwikkelen.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in