+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Spijk (GR).
Laad meer vacatures

Leerling Hovenier Spijk (GR)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Abiant

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 37 - 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,27 - € 15 p/u

Vacature in het kort

Hou je van buiten werken en tuinieren? Deze baan is perfect voor jou! Je leert alles over het vak van hovenier terwijl je geld verdient. Samen met collega's werk je buiten en zorg je voor mooie tuinen. Je begint met helpen en leert zo steeds meer. Je doet verschillende dingen, zoals schoffelen en grasmaaien. Het werk is elke dag anders. Je komt in een fijn team en leert veel. Lees verder om te ontdekken waarom deze vacature perfect bij jou zou kunnen passen.
 

Volledige vacaturetekst

Ben je gepassioneerd over tuinieren en gedij je goed in de buitenlucht? Heb je een hands-on mentaliteit en ben je gemotiveerd om het vak van hovenier te leren? Dan is dit een geweldige kans voor jou! Bij onze opdrachtgever krijg je de mogelijkheid om te leren en tegelijkertijd geld te verdienen. Klinkt dit als iets voor jou?

Samen met je collega's trek je dagelijks de wijde wereld in om ervoor te zorgen dat tuinen er netjes en verzorgd uitzien. Jullie zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor het onderhouden van tuinen, zowel bij particuliere als zakelijke klanten. Vanaf het grondwerk tot aan het plaatsen of vernieuwen van schuttingen en tuinhuisjes, jullie draaien er je hand niet voor om. De variërende werkzaamheden zorgen voor een boeiende en afwisselende werkweek! Als leerling hovenier krijg je de kans om alle aspecten van het vak te leren en begin je met het ondersteunen van ervaren hoveniers. Je taken omvatten onder andere schoffelen, snoeien, onkruidbestrijding, bladblazen, bosmaaien, grasmaaien en andere onderhoudstaken. Bovendien krijg je de mogelijkheid om betrokken te zijn bij tuinaanleg. Naarmate je meer ervaring opdoet en de finesses van het hoveniersvak beheerst, ga je uiteindelijk zelfstandig aan de slag met onderhoudswerkzaamheden.


Functie eisen
  • Communicatief vaardig
  • Flexibele werkhouding
  • Affiniteit met tuinieren en de groensector.
  • Interesse om het vak van hovenier te leren
  • Bereidheid om in weer en wind buiten te werken.
  • Enthousiast, leergierig en een teamspeler.
Over het bedrijf

Voor verschillende opdrachtgevers in regio Spijk zijn wij op zoek naar leerling hoveniers die van aanpakken weten! Veelal houden deze bedrijven zich bezig met de aanleg tot het onderhoud van tuinen. 


Wat wij bieden

Abiant biedt jou een leerzame en uitdagende functie, waarbij je in de praktijk wordt opgeleid tot een zelfstandig en vakbekwaam hovenier. Over het algemeen kom je werken in een gezellige en informele werkomgeving, waarin je veel ervaring kunt opdoen. Je wordt beloond conform de cao hoveniersbedrijf. Ben je 21 jaar of ouder? Dan ontvang je een salaris tussen de € 13,27 en € 15,- bruto per uur.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in