+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eerbeek.
Laad meer vacatures

Schilder Eerbeek

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 - € 3.500 p/m
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

Of je nu een ervaren schilder bent of het vak graag wilt leren, wij vinden de baan die bij jou past. Je gaat aan de slag bij een diverse klantportefeuille, van zakelijke tot particuliere markt, en bent verantwoordelijk voor de juiste afwerking van wanden, deuren en kozijnen. Hierbij gebruik je de meest uiteenlopende soorten verf en/of behang om de juiste kwaliteit te waarborgen. Je repareert kleine beschadigingen aan hout en muren en werkt zoveel mogelijk in de omgeving van je woonplaats. Je kunt zelfs carpoolen met een collega schilder die een werk bus heeft of misschien haalt hij je wel thuis op!


Ben jij het?

Als gemotiveerde vakman of leerling-schilder heb je kwaliteit hoog in het vaandel staan, net als de klant. Je hebt geen last van hoogtevrees en kunt goed in groepsverband werken. Beheersing van de Nederlandse taal is een vereiste en een rijbewijs en VCA zijn een pre. Bij Faber kun je diverse cursussen en opleidingen volgen, zoals VCA en Hoogwerker, om jezelf verder te ontwikkelen.


Wat wij bieden

Als Faber belonen wij onze vakmensen conform de CAO voor schilders. Dit houdt in dat je direct pensioen opbouwt en een salaris verdient tussen de €2.800 en €3.500 per maand. Daarnaast kun je kiezen tussen twee soorten pensioen: Stipp of BPF Schilders. Wij willen jou graag helpen bij je ontwikkeling en daarom mag je twee cursussen of trainingen per jaar volgen. Bovendien spaar je met elk gewerkt uur punten waarmee je leuke cadeaus kunt aanschaffen via onze Faber App, denk hierbij aan gereedschap, elektronica en leuke uitjes. Wij hechten veel waarde aan de relatie met jou als collega en organiseren daarom jaarlijks een zomer barbecue en kerstborrel voor alle Faber collega's.


Waar jij werkt

Dit mooie schildersbedrijf is al sinds 1984 actief met schilder-, glas- en spuitwerkzaamheden. Zij maken professioneel werk van schilderwerk en het vakmanschap in combinatie met het gebruik van hoogwaardige materialen is onze waarborg voor de belangen van de opdrachtgever. Naast schilderwerk, houtrotherstel en ons werk in de spuiterij zijn onze hoofdactiviteiten. Bij hen kun je altijd rekenen op goed vervoer, want wie mooi schilderwerk maakt moet ook van A naar B kunnen komen met de beste materialen.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in