+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Voorst.
Laad meer vacatures

Schilder Voorst

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.400 - € 3.500 p/m

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

gaat als schilder aan de slag bij dit mooie schildersbedrijf, zo ben jij aan het werk op woningbouwprojecten en natuurlijk ook particuliere schilderklussen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het schilderen van een oud herenhuis, een twee-onder-een kap woning of zelfs een woonboerderij. Dat klinkt toch top! Jij begint jouw dag (bijna) net als iedere schilder door op te staan met een lekkere bak koffie, om 7:00 uur staat jouw collega bij jou op de stoep om je op te halen. Samen in de bus op naar de klus, en je hebt er zin in. Vandaag ga je namelijk bezig om de kozijnen, deuren en muren te verven van een nieuw woonhuis. Eenmaal aangekomen op de klus maak jij de planning rond met jouw collega en bereiden jullie de werkzaamheden voor. In de middag even lekker lunchen met jouw collega, en even het goede weekend doornemen. Eind van de middag stap je weer met jouw collega de bus in om de dag af te sluiten. Je hebt mooi veel eer van je werk en gaat met een voldaan gevoel naar huis. Een week later sta jij de raamkozijnen van enkele appartementen te schilderen van de woningbouw. Zo kom je nog eens ergens en is natuurlijk geen dag hetzelfde. Klinkt goed toch?


Ben jij het?

Wij vragen voor het benodigde vakmanschap wat jij levert ook om enkele jaren werkervaring als schilder. Heb jij geen werkervaring als schilder maar ben je wel bezig met de schildersvakopleiding of heb jij deze afgerond? Dan mag je natuurlijk ook reageren. Heb je beide niet maar ben jij er van overtuigd dat jij de perfecte kandidaat bent? Laat het dan ook gerust weten.


Wat wij bieden

Jouw vakmanschap als schilder is belangrijk en daar staat daar natuurlijk ook wat tegenover. Ben jij de juiste schilder voor dit schildersbedrijf? Dan kan jij in ieder geval op het volgende rekenen.

  • Wij bieden jou een salaris conform de schilder cao tussen de € 2.400,- en € 3.500,- bruto per periode;
  • Bij Faber maak jij tijdens het werken meteen deel uit van het loyaliteitsprogramma: Iedere werkdag spaar jij punten. Deze spaarpunten wissel je in voor de mooiste en leukste cadeaus, waaronder een dagje weg, gereedschap of huishoudelijke producten;
  • Wil jij ook stappen maken in jouw loopbaan als schilder? Wij bieden jou opleidingen, zodat jij je blijft ontwikkelen en doorgroeimogelijkheden hebt. Faber betaalt voor deze opleidingen, zo krijg je van ons 2 opleidingen per jaar;
  • Vind jij gezelligheid ook belangrijk? Dan ben je bij Faber aan het juiste adres. Wij houden namelijk ook van gezelligheid en waardering afgeven aan onze vakkrachten. Dit doen wij door jaarlijks door een zomerborrel met BBQ, kerstborrel en Sinterklaasfeest te organiseren;
  • Wil jij dichtbij huis werken vanwege je sociale leven? Wij hebben werk in jouw omgeving, dus altijd dichtbij huis;
  • Klinkt goed toch? Bij ons kan jij met al je vragen terecht, wij zijn er voor jou! Dat is wat Faber doet voor jou! Geen paarse krokodillen maar gewoon eerlijk, duidelijk en helder!
Waar jij werkt

Dit schildersbedrijf kent een informele sfeer binnen het team, er wordt hard gewerkt maar daarnaast is er ook zeker ruimte voor wat humor en mooie verhalen onderling. Zo staan alle collega's voor jou klaar als je aan de slag gaat. Je zal vaak samen met een collega op pad zijn maar zal na verloop van tijd soms ook zelfstandig aan de slag gaan op de klus. Er is een mogelijkheid dat je meerijdt met een collega, het zou ook kunnen voorkomen dat je de ochtend begint door eerst op kantoor te verzamelen en daar met jouw collega vertrekt naar de klus.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in