+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Beekbergen.
Laad meer vacatures

Schilder Beekbergen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.200 - € 3.600 p/m

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

Houd jij ook zo van het fraaie vak dat schilderen heet? Dat is goed nieuws, wij als Faber helpen jou maar al te graag aan de mooiste schilder functie bij jou in de buurt. Jij bent als voorman schilder een belangrijk sleutel tot het goed laten verlopen van de schilder projecten, zo stuur jij de schilders onder jou aan en ondersteun je waar nodig. Daarnaast werk jij zelf ook mee aan de mooiste projecten, van VvE's tot woningbouw en van scholen tot particulier schilderwerk. Jouw werkdag begint op kantoor samen met jouw collega's opstarten met een lekkere bak koffie, jij bespreekt de aankomende dag met jouw collega's en maakt een verdeling van de schilder werkzaamheden. Jij zorgt er samen met jouw collega's voor dat alle benodigde materialen in de bus staan. Alles geregeld? Dan vertrek je samen met jouw collega's naar de klus. Vandaag ga je bezig met het opknappen van een historisch schoolpand. Om 15:45 uur neem je de dag door en focus je op morgen met jouw collega's. Jij gaat weer lekker naar huis. Zo heb jij voldoening uit jouw werk en mag jij zelf de draai geven hoe jij het aanpakt, zolang het maar met volle overtuiging gebeurt.


Ben jij het?

Als voorman ben jij erg belangrijk en draag jij ook verantwoordelijk om projecten goed te laten verlopen binnen het schildersbedrijf. Hiervoor wordt dan ook aantoonbare ervaring gevraagd als schilder. Heb jij nog geen ervaring in een functie als voorman maar wel meerdere jaren ervaring als zelfstandig werkend schilder? Dan mag je natuurlijk ook reageren!


Wat wij bieden

Wij bieden jou een uitstekend salaris volgens de schilder cao tussen de €3.200,- en €3.600,- bruto; · Wij vinden het bij Faber belangrijk dat jij niet alleen goed werkt maar het ook leuk vindt, persoonlijke aandacht voor jou staat bij ons centraal. · Jij krijgt bij goed presteren bij Faber gewoon een vaste aanstelling · Wij geven jou een loyaliteitsprogramma: Iedere werkdag spaar jij punten. Deze spaarpunten wissel je in voor de mooiste en leukste cadeaus; · Wij bieden jou verschillende opleidingen zodat jij je altijd blijft ontwikkelen. Dit is niet verplicht, maar als jij hier behoefte aan hebt betaald Faber er 2 per jaar voor jou. Zo investeer jij ook nog meer in jezelf. · Wil jij dichtbij huis werken vanwege je sociale leven? Wij hebben werk in jouw omgeving, dus altijd dichtbij huis; · Bij Faber kan je terecht met al jouw vragen, jij krijgt 1 contactpersoon toegewezen en die regelt alles voor jou. Fijn toch?


Waar jij werkt

Binnen dit schildersbedrijf heerst een informele sfeer waar onderling veel gelachen wordt en veel zaken besproken kunnen worden. De omgang tussen de schilders en het management is ook goed. Toon jij veel inzet en werk je hard? Dan krijg jij ook meer vrijheid en kan jij mooie stappen maken.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in