+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.

Supplier Quality Engineer Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Independent Recruiters

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

De Supplier Quality Engineer (SQE) is verantwoordelijk voor het zorgdragen dat de kwaliteitseisen van de eindklant op de juiste manier worden geïmplementeerd en geborgd bij toeleveranciers. SQE activiteiten richten zich op verbeter activiteiten volgens een projectmatige aanpak. Daarnaast is de SQE verantwoordelijk voor:

  • het creëren, borgen en vastleggen van de maakstrategie van door toeleveranciers geleverde producten;
  • deelname aan de interne en externe design reviews (zoals FMEAs) om tot een optimale proces flow en kwaliteitsborging bij leveranciers te komen;.
  • participatie in de multi-disciplinaire Projectteams waar hij/zij deel van uit maakt op projectbasis. In dit team heeft de SQE, de Q verantwoordelijkheid voor de performance van bepaalde leveranciers en bij de vrijgave van nieuwe leveranciers;
  • periodiek beoordelen van de Q performance van zijn/haar leveranciers en in geval van structurele klachten actie ondernemen door middel van audits en het opstarten/begeleiden van verbeterprogramma’s.


Gevraagd

Jouw profiel:

  • Je beschikt over een technische HBO opleiding (bijv / Mechantronica/ Werktuigbouwkunde) of hebt ervaring op vergelijkbaar niveau;
  • Je hebt ervaring met industriële maak- en engineeringsprojecten, bij voorkeur in de high tech machinebouw (semi-con, solar, medical, analytical);
  • Ervaring met en in industriële maak- en engineeringsprojecten, procesbeheersing van productieomgevingen en afnemen van proces audits;.
  • Ervaring met Flows, FMEA (Proces/Product), Control Plan, Issue List, CTQ’s, SPC, SOC, PER;
  • Kennis en inzicht in grote verscheidenheid aan productieprocessen;
  • Je bent communicatief vaardig, hebt overtuigingskracht en durft mensen aan te spreken op discipline en opvolging van procedures.


Aanbod

Wat bieden wij jou?

Werken bij onze opdrachtgever betekent dat je onderdeel bent van groot internationaal industrieel bedrijf, waar continuïteit hoog in het vaandel staat. Samenwerken op een professionele manier in een informele, no-nonsense omgeving waar open communicatie de boventoon voert. Daarnaast heb je veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap. Verder kennen wij uitstekende arbeidsvoorwaarden. Welke we je graag toelichten in een persoonlijk gesprek!

Interesse? Reageer dan telefonisch of via email naar ons. Dan nemen wij asap contact met je op!

Hoe nu verder? Binnen vier werkdagen laten wij je weten of je in aanmerking komt voor de positie. We plannen een kennismakingsgesprek in, digitaal of live. In dit gesprek informeren we jou zo volledig mogelijk over de vacature, het bedrijf en het vervolg van de procedure. In overleg met jou introduceren we je bij onze opdrachtgever om je vervolgens te blijven begeleiden in het sollicitatieproces. De Independent Recruiters Groep beschikt over een groot team met gespecialiseerde recruiters. Iedere recruiter heeft een zeer sterke focus op zijn eigen vakgebied. Hierdoor zijn zij de ideale sparringpartner voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever.



Bedrijfsomschrijving

Ben jij een talent in het opzetten en bewaken van de relatie met toeleveranciers in de 'High Tech' machinebouw? Zorg jij ervoor dat de kwaliteit niet alleen intern, maar ook extern gewaarborgd wordt? Dan is de functie van Supplier Quality Engineer (SQE) iets voor jou!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in