+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.

Traineeship Bouwkunde Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior

Aanbod

  • Traineeship
  • 3.000 p/m
  • Laptop

Vacatureomschrijving

Ben jij onlangs afgestudeerd en weet je nog niet welke functie het beste bij je past?

Stap jij uit de schoolbanken maar heb je het gevoel dat je nog lang niet uitgeleerd bent?

Kan jij je nieuwsgierigheid niet bedwingen en wil jij in verschillende keukens een kijkje nemen?

Dan hebben wij goed nieuws voor je!

In samenwerking met een goede klantrelatie hebben wij een uniek traineeship opgesteld. Gedurende de eerste 2 jaar van jouw carriere kijk je op verschillende afdelingen mee om zo een goede basis te leggen. Het eerste half jaar werk je als BIM modelleur. Ondersteunend aan een ervaren modelleur weet je BIM modellen op te stellen die voldoen aan de wensen van de klant. Je bent betrokken bij zowel de VO als DO fase. Vanuit daar kijk je me op de afdeling calculatie, waar jij gekoppeld worden aan een zeer ervaren calculator/ kostendeskundige. Je leert begrotingen op te stellen en werkt deze uit tot een offerte. Ook in de werkvoorbereidingsfase kijk je mee en heb je een aandeel. Je trekt hoeveelheden uit, je maakt (deel)planningen en je beoordeelt offertes van externe partijen die vervolgens tot de contractvorming komen. Door de inzichten die je in de eerste 1,5 jaar verkregen hebt, loop je het laatste half jaar mee met een projectleider, waar je de voortgang van de projecten bewaakt op tijd, kwaliteit, geld en veiligheid.

Met dit traineeship leg jij de ideale fundering voor een mooie carriere in de bouw. Gaanderweg kom jij erachter welke functie het beste bij je past en hoe je je daar verder in kunt ontwikkelen. Wij zullen je hier verder in begeleiden en faciliteren met betrekking tot relevante cursussen, workshops en trainingen.



Gevraagd

Naast een afgeronde HBO/ TU opleiding Bouwkunde, heb jij een leergierige instelling. Je bent ijverig en stelt uitdagende doch realistische doelen aan jezelf en anderen. Daarnaast ben je een aanpakker: je steekt de handen graag uit de mouwen. Jouw motivatie om dit traineeship te gaan vervullen is van doorslaggevend belang.



Aanbod

Goede arbeidsvoorwaarden conform cao, denk hierbij aan een startsalaris van € 3.000,-- bruto per maand

Daarnaast krijg je volop mogelijkheden om relevante workshops te volgen, waarbij je jouw persoonlijke competenties én inhoudelijke kennis verder kan ontwikkelen

Je krijgt een telefoon en laptop van de zaak

In jouw uitgebreide en gedegen inwerktraject krijg je een mentor toegewezen van wie jij de kneepjes van het vak kunt leren!



Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een aannemer en bouwmanager in één. Zij hebben verschillende afdelingen met veel kennis en kunde in huis waar ze jou graag in meenemen. Hun orderportefeuille bestaat zowel uit seriematige woningbouw als utiliteitsbouw. Ze bouwen aan de toekomst, zowel met hun projecten als hun medewerkers. Dit betekent dat kwaliteit, ontwikkeling en duurzaamheid belangrijke thema’s zijn bij onze opdrachtgever. Het traineeship gaat 2 keer per jaar van start en bestaat uit een groep van 5 young professionals. Wil jij er hier één van zijn? Neem dan snel contact op om de mogelijkheden te bespreken!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in