+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.

Calculator nieuwbouw Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Edison

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak, Laptop, Reiskostenvergoeding, Telefoon v/d zaak

Vacatureomschrijving

Functieomschrijving

Als (ervaren) calculator ben jij niet alleen aan het calculeren aan de hand van bestek en berekeningen. Je denkt namelijk het grootste deel na over technische oplossingen en onderzoekt diverse vraagstukken.

Hoe ziet je werkdag eruit?

Tussen 07.30 uur en 09.00 uur begin je met veel enthousiasme je werkdag. Er is goed nieuws: er is een nieuw project binnengekomen. De tekeningen zijn al door de architect aangeleverd die jij via IFC bestanden met Solibri (3D modellen) in kunt zien. 80% van hun werken worden namelijk in BIM gerealiseerd waarbij zij actief zorgen dat hun mensen over de juiste kennis blijven beschikken.

Aangezien zij voornamelijk calculeren met Bluebeam in combinatie met IBIS-TRAD, ga je verder met het maken van de begroting in dit programma voor één van je projecten. Ook maak je ramingen op basis van schetsontwerpen waar je met jouw expertise écht het verschil kunt maken in het voortraject (ook bij tenders). Vervolgens lever je een gecodeerde werkbegroting aan bij de projectleider.

Om 12.30 uur heb je pauze en stemt met je collega’s af of jullie een rondje gaan wandelen of in de kantine lunchen.

Eerder heb je meerdere offertes opgevraagd voor je project en gaat deze met elkaar vergelijken. Hierna staat er een prijsbesprekingsoverleg gepland met diverse partijen (architect, constructeur, adviseurs en onderaannemers) om tot een optimale prijs- en bouwmethodiek te komen. Hierbij kun je jouw kennis en kunde inzetten en is je advies veel waard.

Volgende week heb je een overdrachtsvergadering om t.b.v. de uitvoering het begrotingsdossier over te dragen aan het projectteam (projectleider, werkvoorbereider en uitvoerder). Jij verzamelt alvast alle informatie die jij hebt en stuurt deze ter voorbereiding door. Aan het einde van de dag heb je een overleg met je directe collega’s en leidinggevende om alle lopende zaken te bespreken voor extra kennisdeling en kennisoverdracht.

De dag is omgevlogen en het is tijd om naar huis te gaan. Je ziet in je agenda dat je morgenvroeg start op de bouwplaats. Dan kun je met eigen ogen een project zien waar jij vooral in de beginfase een belangrijke rol hebt gehad. Je kijkt met een tevreden gevoel terug op de werkdag van vandaag.


Functie eisen

De (ervaren) calculator die zij zoeken, brengt het volgende met zich mee:

  • Je bent tussen de 32 uur en 40 uur per week beschikbaar;
  • Een afgeronde bouwkundige opleiding;
  • Het is mooi meegenomen als je kennis hebt van IBIS-TRAD;
  • Je herkent je zelf in de volgende kwaliteiten; teamplayer, proactief en zeer nauwkeurig.

Bedrijfsprofiel Edison

Voor lifetime development.

Edison heeft oog voor jouw belang. We zoeken verbinding en creëren vervolgens de beste oplossingen voor jou als persoon. Dit doen we in jouw carrièrepad, maar ook in jouw ontwikkeling en opleiding. We willen een optimale bijdrage leveren in alles wat we doen en streven daarbij naar het hoogst haalbare.


Bedrijfsprofiel Opdrachtgever

Binnen deze organisatie heerst een informele familiecultuur met korte lijnen waar bij iedereen de deur altijd open staat en je elkaar bij de voornaam aanspreekt.

Op je eerste werkdag word je warm ontvangen en ontmoet je de andere nieuwe collega’s tijdens een informatieve, gezellige introductiebijeenkomst. Voor je eerste werkdag krijg je al te horen hoe jouw eerste dagen binnen het team eruitzien. Nog iets waar zij waarde aan hechten – jouw persoonlijke ontwikkeling. Hiervoor hebben zij intern een eigen Academy opgericht.

Binnen onze organisatie worden successen gevierd, vaak met een traktatie. Om ervoor te zorgen dat er ook na werktijd wat leuks te beleven valt, zijn zij altijd in voor een feestje. Denk daarbij aan de zomerborrel, Sinterklaas, Nieuwjaar en andere leuke activiteiten die de personeelsvereniging organiseert.


Arbeidsvoorwaarden

Zij geloven in langdurige samenwerkingen en daarom investeren zij graag in jouw toekomst, ontwikkelmogelijkheden én vitaliteit. Daarom krijg je bij hun:

  • Salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
  • Laptop en telefoon van de zaak;
  • Reiskostenvergoeding in lijn met cao Bouw en Infra;
  • Afhankelijk van je ervaring kun je in aanmerking komen voor een leaseauto;
  • 43 vrije dagen (25 vakantiedagen + 15 roostervrije dagen + 3 kort verzuimdagen);
  • Mogelijkheid om deel te nemen aan onze collectieve zorgverzekering inclusief korting op eventuele aanvullende verzekeringen;
  • Korting op jouw sportabonnement én een aantrekkelijke leasefietsregeling bij een vaste aanstelling.


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in