+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Helmond.

Junior Calculator Woning- en Utiliteitsbouw Helmond

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Building Heroes

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak, Opleidingsbudget

Vacatureomschrijving

Be a hero

In deze rol als Junior Calculator Woning- en Utiliteitsbouw ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig calculeren van de projecten van deze organisatie voor zowel de utiliteit- als woningbouwsector. Tot jouw taken behoort onder andere het maken van begrotingen voor de verkoopafdeling en de inkoopafdeling. Hiernaast maak je prijsopgaven bij leveranciers. Ook begroot je als Junior Calculator Woning- en Utiliteitsbouw de meer- en minderwerkzaamheden. Belangrijk is ook dat je als Junior Calculator Woning- en Utiliteitsbouw de meer- & minderwerkzaamheden signaleert, en dat je afwijkingen op de offerte signaleert.

Benefits

Deze rol als Junior Calculator Woning- en Utiliteitsbouw biedt jou het volgende: 

  • Een uitdagende functie met uitstekende vooruitzichten voor de toekomst;

  • Je komt te werken in een financieel zeer gezond bedrijf, dat wordt gekenmerkt door het werken in teamverband en een platte organisatiestructuur;

  • Salaris tussen de 3000,- en de 3500,- met uitstekende secundaire voorwaarden zoals een lease-auto, opleidingsbudget, laptop, telefoon etc. 

Bouwstenen voor succes
  • Een afgeronde mbo+/hbo-bouwkunde opleiding;
  • Een constructief, kwaliteits- en prijstechnisch inzicht;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en weet dit op een efficiënte manier toe te passen bij alle betrokken partijen van het project;
  • Werkt graag samen in een (project) team.


Bedrijfsomschrijving

Deze organisatie is onderdeel van een toonaangevend en succesvol internationaal bedrijf op het gebied van projectontwikkeling en bouw. Al meer dan 115 jaar is deze onderneming actief in de bouw en het realiseren van turnkey-projecten in de utiliteits- en woningbouw. Het is een internationaal succesvol bedrijf met vestigingen in Nederland, Duitsland, Spanje, Portugal en Griekenland en met een omzet van circa € 950 miljoen. De onderneming biedt complete scala: van de aankoop van grondstukken, het ontwerpen en ontwikkelen van concepten tot de uitvoering en financiering van het vastgoed. Ook diensten zoals verkoop, verhuur en het property, facility en asset management worden door deze onderneming aangepakt. Dit bedrijf heeft een eigen identiteit en wordt gekenmerkt door de tradities van een familiebedrijf, maar is uitgegroeid tot een internationaal opererende, innovatieve bouwer, projectontwikkelaar, financier en belegger met ondertussen meer dan 1.000 werknemers.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in