+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.

Frontoffice medewerker sociaal domein Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Bender Groep

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Wil jij jezelf blijven ontwikkelen door een uitdagende en afwisselende baan? Wil jij daarnaast graag je ervaring en kennis inzetten bij verschillende opdrachtgevers? Bij Bender ga je bij verschillende gemeenten je toegevoegde waarde als Frontoffice medewerker Wmo/jeugd in de praktijk brengen met de zekerheid van een vast contract en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Als Frontoffice medewerker Wmo/jeugd ben jij het eerste aanspreekpunt voor de hulpbehoevende burger. Jij achterhaalt door middel van een telefoongesprek de behoefte van de burger. Door jouw kennis weet jij hoe je de hulpvraag in behandeling moet nemen, wie je in kan schakelen of welk advies je kunt geven.



Gevraagd

Naast gemeentelijke werkervaring als frontoffice medewerker heb jij het volgende in huis: 

  • Een afgeronde mbo of hbo opleiding
  • Minimaal 1-3 jaar ervaring als Frontoffice medewerker met expertise Wmo/jeugd
  • De wil om ervaring op te doen bij meerdere gemeenten
  • De wens om je te blijven ontwikkelen
  • Gedrevenheid om iedere opdracht met beide handen aan te grijpen
  • In het bezit van een rijbewijs B


Aanbod

Bij Bender bieden wij meer dan een uitdagende en afwisselende baan. Wij bieden je een vast dienstverband met een goed salaris en secundaire arbeidvoorwaarden. Ook bestaat er de mogelijkheid jouw kennis uit te breiden door middel van vakopleidingen.

Daarnaast is Bender een betrokken organisatie. Hier hoort natuurlijk ook een hecht team en gezelligheid bij. Zo organiseren wij jaarlijks meerdere bijeenkomsten.


Bender Academie

Wij geloven als geen ander dat jij als professional geprikkeld wil blijven worden. Niet alleen om voldoende uitdaging in je werk te blijven houden. Maar ook om je te kunnen blijven ontwikkelen, zodat je goed in kan blijven spelen op nieuwe ontwikkelingen binnen je vakgebied. Via de Bender Academie bieden wij ruim 100 praktijkgerichte trainingen en cursussen aan. Hierdoor kan jij jezelf blijven ontwikkelen in de volle breedte van het sociaal domein. Opleidingen voor jou: actualiteiten Wmo & oplossingsgericht werken & denken.



Bedrijfsomschrijving

Bender is er voor young professionals en ervaren professionals in de volle breedte van het sociaal domein, het ruimtelijk domein, domein wonen en de zorg. Aandacht is waar het bij Bender begint. Door iedere professional de juiste aandacht te bieden geloven wij dat we bij kunnen dragen aan zijn of haar persoonlijke en professionele ontwikkeling. Daarnaast willen wij onze professionals blijven prikkelen via onze academie. Op deze manier houd je plezier in je werk, blijft jouw kennis up-to-date en kun je snel blijven schakelen tijdens lastige situaties. Samen geven we die aandacht door aan gemeenten, aan de burger met schulden, het gezin met jeugdproblemen en aan de cliënt met een zorgbehoefte. Maar het meest belangrijke van alles; je blijft werken aan jouw persoonlijke groei. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in