+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nistelrode.

Medewerk(st)er Front Office Nistelrode

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

The Duke Club

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
The Duke Club

Gevraagd

  • 20 - 32 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als het gezicht van The Duke Club in Nistelrode, verwelkom je gasten en help je hen op een vriendelijke manier, zowel aan de telefoon als bij de Guest Service. Je beantwoordt ook e-mails en doet verschillende administratieve taken. Deze baan is heel gevarieerd. Je werkt met het registreren van golfers, het aanmelden van mensen voor evenementen en het maken van restaurant- en suitesreserveringen. Bij ons is elke dag anders, dus je zult je nooit vervelen! Meer weten over hoe jij impact kunt maken? Lees verder voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

In deze functie ben je het visitekaartje van The Duke Club in Nistelrode! Je staat op een representatieve en prettige wijze gasten te woord aan de telefoon en aan de Guest Service balie. Verder beantwoord je mailtjes en draagt zorg voor allerlei administratieve taken. Deze baan biedt voldoende afwisseling; je houdt je bezig met de registratie van golfers, aanmeldingen voor events of het aannemen van reserveringen voor restaurant The Charles en voor The Duke Suites. Bij The Duke Club is geen dag hetzelfde!



Gevraagd

Voor deze uitdagende functie (20-32 uur per week) gaat de voorkeur uit naar enthousiaste kandidaten met minimaal een afgeronde MBO-4 opleiding. Je beheerst de Nederlandse taal goed en ook Engels is voor jou geen probleem. Werkervaring in de hospitality-branche (guest service/front office/receptie) is een pre. Daarnaast ben je representatief, ondernemend, flexibel, betrokken en stressbestendig. Samen met je collega’s weet je telkens weer de verwachtingen van gasten te overtreffen.

De definitieve werktijden kunnen in overleg worden vastgesteld en natuurlijk ben je flexibel inzetbaar, ook in de avonden en een dag in het weekend.



Aanbod

Uiteraard heeft The Duke Club je ook veel te bieden; je gaat werken in een gezellig en hecht team van 4 personen, waar een informele sfeer heerst. Ondernemendheid en zelfstandigheid staan hierbij centraal met een goed salaris, interne doorgroeimogelijkheden en een prima pakket arbeidsvoorwaarden inclusief de mogelijkheid tot het volgen van externe opleidingen en cursussen. Naast hard werken is er geregeld tijd voor leuke activiteiten, bedrijfsuitjes, het behalen van je golfcertificaat en samen met collega’s golfen op deze prachtige baan!

Heb je interesse of zijn er nog vragen? We zien je reactie graag tegemoet!



Bedrijfsomschrijving


The Duke Club in Nistelrode is een exclusieve Members only Business Club, gericht op de zakelijke markt, met één van de top 18-holes golfbanen van Nederland. De unieke vergaderruimtes, The Clubhouse, restaurant The Charles en de mooie ruime terrassen maken The Duke Club uniek. Zeker in combinatie met het hoge hospitality niveau. The Duke Suites, met achttien prachtige 5-sterren suites, een wellness en gym en daarbij een schitterende conferentiezaal, maken het ‘World of Luxury gevoel’ compleet.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in