+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Calculator / Werkvoorbereider Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Bouwbedrijf Buytels

  • Gecontroleerde werkgever
Bouwbedrijf Buytels

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Als werkvoorbereider en calculator bij Bouwbedrijf Buytels vertolk je een onmisbare rol. Om in bouwtermen te spreken: je bent het cement tussen de stenen. Succesvol bouwen, verbouwen, renoveren of onderhoud staat of valt met een goed samenspel tussen collega’s die binnen en buiten aan het werk zijn. Als die samenwerking als een goed geoliede machine verloopt, heeft iedereen eer van zijn werk en is de klant tevreden.

Regelneef en rekenwonder
Het is uitdagend werk om als bouwbedrijf de ideeen en ontwerpen van een architect uit te voeren en steen voor steen het droomhuis van de toekomstige bewoners te bouwen. Om die klus succesvol te klaren, zijn een goede voorbereiding, werkstructuur, planning en controle onmisbaar. Met andere woorden: jij regelt alles, zodat collega’s weten wanneer ze hun werk moeten uitvoeren. Gekscherend: je bent regelneef en rekenwonder tegelijkertijd, zodat de cementmolen op de juiste momenten kan blijven draaien.

Hbo-opleiding en werkervaring
Bij Bouwbedrijf Buytels ga je als werkvoorbereider en calculator intensief samenwerken met een team van professionals, dat aangestuurd wordt door de eigenaars Frank en Anita Smeijers. Vanzelfsprekend beschik je over een HBO-denkniveau en heb je een aantal jaren in een vergelijkbare functie op je cv staan.

Bouwen door vertrouwen
Bij Bouwbedrijf Buytels komen klanten en hun specifieke woonwensen op de eerste plaats. We voeren niet voor niets al jaren de slogan ‘bouwen door vertrouwen’. Dit zijn geen loze woorden op papier, elke dag opnieuw maken we die belofte in de praktijk waar. We geven onze klanten echte, persoonlijke aandacht en we steken veel tijd en energie in langdurige relaties.

Solliciteren?
Ben jij de juiste persoon voor deze afwisselende functie bij een bouwbedrijf waar een sterke teamgeest en een echt familiegevoel heerst. Geniet je ervan om te werken voor een bouwbedrijf waarbij elke dag anders is? Stuur dan je sollicitatie met motivatie naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel (040) 244 41 78 voor meer informatie over deze job.

Gevraagd

- HBO werk- en denk niveau
- Teamspeler
- Ervaring met IBIS is een pré
- Ervaring met Bluebeam
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in