+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

ICT Medewerker Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Spoor 3 HRM

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.400 - € 3.200 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Hey praatjesmaker! Vind jij het leuk om mensen uit de brand te helpen en tegelijkertijd vakkennis bij te spijkeren? Dan heb ik een hele leuke baan voor jou! (Zo, je zou bijna denken dat dit een echte vacaturetekst wordt.)

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar iemand die het niet erg vindt om de problemen van andere mensen op te lossen. Het zijn geen gekke problemen en ze zullen je echt geen vechtscheiding laten oplossen. Ze zoeken iemand die weet hoe een computer aangezet moet worden en openstaat om de rest te leren. Het gaat dus om iemand die in de nabije toekomst IT-problemen kan oplossen.

Natuurlijk verwachten we niet meteen dat jij alles al weet van de ICT. Mocht dat wel zo zijn, is dat natuurlijk een enorm pluspunt. Maar als dat niet zo is, dan is dat geen probleem. We zoeken daarentegen wel iemand die bereid is om te leren.

In het begin zal het voornamelijk het probleem achterhalen zijn, zodat een van je collega's je verder kan helpen met wat je moet doen. Het scheelt hen al veel werk wanneer ze weten of er iets mis is met de wifi of dat de mailbox niet werkt. Oh ja, bijna vergeten te vertellen: onze opdrachtgever is ook niet het standaard IT-bedrijf, laat staan met de standaard IT'ers. Nee, hier werken gezellige mensen die jou ook graag het een en ander willen leren.

Dus sta jij wel open om het een en ander te leren over de boeiende en innovatieve IT-wereld waar jij de problemen van andere mensen mag oplossen? Dan heb ik nu nog het leuke bijkomende pakket aan arbeidsvoorwaarden. Schrijf je even mee? Een salaris tussen de €2400 en €3200 bruto per maand, afhankelijk van jouw kennis en kunde. Een pensioenregeling, reiskostenvergoeding en leuke uitjes samen met je collega's!

Om in aanmerking te komen voor zo’n toffe baan kun je contact opnemen door middel van een mailtje naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of een belletje naar 040 711 40 70. Je mag natuurlijk ook appen naar 06 18479746.

Dutch speaking required 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in