+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.

Baan in de zorg zonder diploma ? Word ADL Zorgondersteuner in Eindhoven Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

WIJ.ZORGEN

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 14,29 - € 19,28 p/u

Vacatureomschrijving

Baan in de zorg zonder diploma ? Word ADL Zorgondersteuner in Eindhoven

Je weet het zeker... De zorg is jou op het lijf geschreven! Wil je het verschil maken in het leven van een ander? En hierbij werkend veel zorgkennis opdoen? Dan zijn wij op zoek naar jou.


Hoe maak jij het verschil?

Deze vacature speelt op de locatie in Eindhoven. Hier ben je samen met 20 tot 30 collega's verantwoordelijk voor de ondersteuning van cliënten. De dagelijkse gang van zaken wordt door het team zelf geregeld. Men werkt op basis van zelf organisatie.

 In deze uitdagende functie krijg jij de mogelijkheid om jezelf via een intern opleidingstraject verder te ontwikkelen. Daarnaast is het mogelijk om je specialiseren in specifieke verpleegtechnische handelingen, zodat jij er nog meer vanuit jouw kracht kan zijn voor de ander. Vanzelfsprekend ontvang je van ons arbeidsvoorwaarden conform CAO. WIJ.ZORGEN staat voor talent ontwikkeling. We begeleiden jouw ontwikkeling en brengen je verder. We doen er alles aan om jou in je kracht te zetten. Werkgeluk is waar het om draait.



Gevraagd

Heb jij altijd al in de zorg willen werken, maar geen opleiding of diploma? Dan is dit je kans! We zoeken voor deze vacature goede luisteraars en ijverige doeners. Mensen die voor langere tijd in de zorg willen werken en zich dus ook verder willen ontwikkelen. Hier bieden we dan ook veel mogelijkheden voor.



Aanbod

Je zult volledig klaar gestoomd worden om de zorg te betreden. Daarbij horen begeleiding en cursussen zodat je alle handelingen goed kunt verrichten en de cliënten volledig kunt ondersteunen. Vanzelfsprekend ontvang je van ons arbeidsvoorwaarden conform CAO tussen €14,29 en €19,28 bruto per uur, exclusief eventuele toeslagen. De inschaling is op basis van het aantal jaar relevante werkervaring.



Bedrijfsomschrijving

Het concept van de opdrachtgever richt zich op het ondersteunen van mensen met een fysieke beperking, zodat ze zelfstandig kunnen wonen en de controle over hun leven behouden. Dit omvat aangepaste woningen met technologische hulpmiddelen en aanpassingen voor toegankelijkheid en zelfredzaamheid.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in