+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Ondersteunend Begeleider LVB (+) met een uitdagende en afwisselende baan. Regio Heeze Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

WIJ.ZORGEN

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Eindejaarsuitkering

Vacatureomschrijving

Ondersteunend Begeleider LVB (+) met een uitdagende en afwisselende baan. Regio Heeze

Wil jij onze bewoners met een lichte verstandelijke beperking in combinatie met een complexe vorm van epilepsie en daarnaast bijkomende problematiek in fases van hun leven helpen? Heb je al enige ervaring met deze doelgroep of wil jij deze uitdaging graag aan? Ben jij op zoek naar een uitdagende, veelzijdige en afwisselende baan in de zorg? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Hoe maak jij het verschil?

Jij bent een begeleider die graag werkt in een complexe en diverse cliëntengroep, zo werk je voornamelijk met LVB cliënten en is er een woning met NAH/ EVMB  waarbij zorg op maat hoog staat. Je begeleidt de bewoners door de dag heen en speelt in op de dagelijkse gebeurtenissen met als zorgvraag de bewoner een zo optimaal mogelijke kwaliteit van leven te bieden. Jij stemt jezelf constant af op de behoefte van de bewoner en beweegt steeds mee, zodat hij of zij zich veilig voelt. Jij zorgt steeds samen met het team voor een veilige, voorspelbare, overzichtelijke en prikkelarme omgeving. Op de locatie wonen in totaal 32 cliënten in groepswoningen en appartementen.  Daarnaast krijgen sommige cliënten dagbesteding aangeboden en is er plaats voor crisisopvang voor probleemgedrag. De zorgvragen variëren per woning. De woongroepen hebben zowel een gesloten als open karakter. Bewoners nemen individueel of in kleine groepen deel aan de dagbesteding of (aangepast) werk. Een gestructureerde en duidelijke aanpak, communicatie op maat en een evenwichtig dagprogramma zijn belangrijk voor het welbevinden van de doelgroep. Een deel van de bewoners ontvangt meerzorg, waardoor zij extra begeleiding krijgen en er extra aandacht is voor de individuele zorgvraag. Dit maakt dat er veel kan worden gewerkt aan het behalen van doelen voor de bewoners en het bieden van kwalitatief goede zorg.

Als begeleider observeer en signaleer je de bewoners. En speel je in op het complexe, soms moeilijk begrijpbaar gedrag. Jij biedt de bewoners structuur, duidelijkheid en veiligheid. Daarnaast pas jij de manier van communiceren aan om wat de bewoner op dat moment nodig heeft. Er is een nauwe samenwerking met dagbesteding waar de bewoners vaak heen gaan. Als begeleider werk en denk je mee in het behalen van persoonlijke doelen van de bewoners en doet dit volgens diverse methodieken. De werktijden zijn tussen 07:30uur en 22:45uur. Sta jij stevig in je schoenen? En ben jij in staat om klein te kijken en te zien wat wel kan? Dan zijn wij op zoek naar jou!  



Gevraagd

Je hebt een afgeronde opleiding MBO of HBO gediplomeerd verpleegkundige of hebt een agogische opleiding op niveau 3 of 4 afgerond. Heb je nog geen zorgdiploma maar ga je deze uitdaging graag aan? Ook dan zijn er zeker kansen! Jij bent een professional die stevig in zijn schoenen staat en consequent is. Als begeleider beschik je over zelfreflectie. Jij kan goed je eigen grenzen aangeven en weet een goede relatie op te bouwen, met bewoners en diens netwerk. Als persoon heb je humor, ben je open, enthousiast, flexibel en collegiaal. Je hebt een warm hart voor de bewoners. En vind het fijn om onderdeel te zijn van een team maar neemt ook zelfstandige beslissingen als de situatie daarom vraagt. Samen met jou collega’s creëer je een fijne huiselijke sfeer waarin duidelijkheid en veiligheid geboden wordt. Daarnaast ben je als begeleider enthousiast, betrokken en zorgzaam. En zorg je samen met jou team voor een bijdragen aan open communicatie, jij kan hierin makkelijk feedback geven en ontvangen. Teamprocessen en kwaliteit vind jij interessant en gaat deze uitdaging graag aan om samen met het team vorm te geven, dit doe je tijdens een intervisie/overleg. 

Herken jij jezelf hierin?  En vind jij het leuks om zaken te coördineren rondom bewoners op een coachende manier? En heb jij een flinke dosis humor? Dan zijn wij op zoek naar jou!



Aanbod

  • Vaste baan en een contract van minimaal 24 uur per week. (8uurs diensten).
  • Een baan waarin je begeleid en ondersteuning biedt.
  • Salaris in FWG 45, Ziekenhuis CAO (Gemiddeld 7% hoger dan cao-gehandicaptenzorg).
  • Eindejaarsuitkering en vakantietoeslag.
  • Volop mogelijkheden voor de toekomst, bijvoorbeeld doorgroeien, cursus, opleidingen.


Bedrijfsomschrijving

Bij onze opdrachtgever weten ze dat een ziekte, aandoening of stoornis een grote impact kan hebben, zowel op het leven van de persoon zelf als op zijn of haar omgeving. Onze professionals hechten daarom veel waarde aan het nemen van voldoende tijd voor patiënten, leerlingen, cliënten en hun directe omgeving. Op die manier willen we iedereen de kans geven om een nieuw perspectief te vinden.We streven ernaar om tot het uiterste te gaan in het vinden van oplossingen waarmee iemand verder kan. Met behulp van onze brede kennis en volledige aandacht werken al onze professionals samen om de beste aanpak te vinden. Vanuit hun eigen deskundigheid nemen ze graag het voortouw binnen hun expertisegebied. Voor de beste zorg van vandaag delen we onze kennis met verwijzers en specialisten, zowel nationaal als internationaal. En met het oog op de beste zorg voor de toekomst, werken we samen met andere vooraanstaande organisaties aan wetenschappelijk onderzoek. Op deze manier maakt onze opdrachtgever het verschil.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in