+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Calculator / kostendeskundige renovatie Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Multiselect

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Functie omschrijving

Als calculator / kostendeskundige renovatie zorg je dat calculaties kloppen. Of het nu om een werk van 200.000,- of  10.000.000,- gaat. Je bent verantwoordelijk voor het zonder risico duurzaam renoveren van een blok huizen, een appartementencomplex of zelfs een hele wijk. Je werkt in vaste klantteams voor vaste opdrachtgevers en bent al vanaf de verschillende scenario's in de planontwikkeling betrokken bij de projecten. 

Je werk varieert van het inspecteren van daken uit de jaren dertig tot het uitzoeken of een leverancier een met een bepaald type vrachtwagen op de locatie kan komen. Als calculator / kostendeskundige selecteer je de juiste onderaannemer, maar ook de juiste producten als een warmtepomp of bijvoorbeeld een prefab badkamer oplossing. Je denkt mee en over alles na en neemt weloverwegen je beslissingen. Je bent geregeld dus buiten de deur om het project te bekijken of overleg te hebben met de corporatie. 

Afhankelijk van je kennis, kunde, ervaring en interesse is het ook mogelijk dat je een rol krijgt als kostendeskundige bij complexe renovatieprojecten. Bij complexe vragen vanuit de corporatie of VVE of een collega die advies wilt, sta jij klaar om met een duidelijk en onderbouwd antwoord te komen. 


Functie eisen

Om de functie van calculator / kostendeskundige renovatie goed in te kunnen vullen, beschik je over de volgende kenmerken:

  • Hbo-werk- en –denkniveau met een diploma Bouwkunde
  • Enkele jaren werkervaring als calculator van renovatie projecten
  • ervaring met programma IBIS-TRAD is een pre
  • Goed kunnen plannen en organiseren
  • op locaties scherp en analyserend kunnen werken
  • Initiatiefrijk en probleemoplossend
  • stressbestendig, een deadline haal jij graag ruim op tijd
  • goede communicatieve vaardigheden en je bouwt graag aan bestaande en nieuwe relaties met corporaties en VVE


Bedrijfsomschrijving

Huurders in het zuiden van Nederland nu en in de toekomst comfortabel laten wonen is waar jij jouw energie en motivatie uit haalt. Als calculator / kostendeskundige renovatie draag jij bij aan het binnenhalen van renovatieprojecten en zorg je dat de woningcorporaties met vol vertrouwen blijven samenwerken met onze opdrachtgever. Heb je al veel ervaring? Dan pak je ook een adviserende rol. Onze opdrachtgever is een gerenommeerd vastgoedonderhoudsbedrijf dat al decennia actief is is in de wereld van het vastgoedonderhoud. Een regionale, innovatieve en vooruitstrevende partner voor vele woningcorporaties en zorginstellingen. Renovatie, verduurzaming, planmatig onderhoud, service, mutatie en brandveiligheid is waar men zich op richt. Een ideale mix van activiteiten om alle partners optimaal te bedienen en ontzorgen.Als jij gedreven bent en het leuk vindt om de kosten van bouwprojecten te beheren, dan ben jij de juiste kandidaat voor deze functie van calculator / kostendeskundige renovatie. Ben jij woonachtig in de omgeving van Eindhoven? Een snelgroeiende regionale aannemer heeft wegens aanhoudend succes en hoge bewonerstevredenheid steeds meer opdrachtgevers die graag hun renovaties door hen laten uitvoeren. Ze zoeken hiervoor een nieuwe collega die mee denkt. Die verantwoordelijkheden op zich neemt. Die vernieuwende ideeën mee brengt. Heb jij ervaring in een soortgelijke functie in de bouw of vastgoedonderhoud? Heb jij hbo-werk- en denkniveau? Bel me even, dan praat ik je bij over deze aannemer en de functie: 06- 20 91 56 99. Je kan me ook mailen: [email protected] 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in