+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

BIM Coördinator Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Waarom zou je als BIM Coördinator blijven werken aan reguliere bouwprojecten als je ook kan bijdragen aan een grensverleggend initiatief met de kracht om dagelijks 30.000 patiënten te helpen overleven?

In het Noord-Hollandse Petten wordt in de komende jaren een geavanceerde reactor voor medische radio-isotopen gerealiseerd. Bouwprojecten zijn er genoeg, maar hier zijn er slechts drie van wereldwijd. Zo’n kans wil je niet missen toch? Lees snel verder!

Als BIM Coördinator speel je vanuit standplaats Eindhoven een belangrijke rol in het ontwerpproces van verschillende baanbrekende projecten. Je start met het bijzondere project Pallas. Je bent verantwoordelijk voor het coördineren van Building Information Modeling (BIM) activiteiten en het ontwikkelen van gedetailleerde architectonische modellen.

Het project bevindt zich in een cruciale fase. De detailontwerpfase is in volle gang, met focus op drie imposante gebouwen: De reactor met verschillende installaties tot 30 meter ondergronds en 30 meter bovengronds, het supportgebouw waar ook logistiek in zit en het kantoor voor administratie.

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden als BIM Coördinator?

•                   Je leidt en coördineert BIM-gerelateerde activiteiten binnen het projectteam;

•                   Ontwikkelen en onderhouden van gedetailleerde 3D architecturale modellen;

•                   Multidisciplinair samenwerken binnen het project om BIM-coördinatie te vergemakkelijken;

•                   Je controleert de kwaliteit en consistentie van BIM-modellen en gegevens;

•                   Zorgen voor de implementatie van BIM-protocollen en BIM-standaarden.



Gevraagd

Je kan zowel in multidisciplinair teamverband als zelfstandig werkend prima uit de voeten en hebt interesse in duurzame energieprojecten en nucleaire technologie. Vanwege de internationale samenwerking in Project Pallas is het belangrijk dat je uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel het Nederlands als het Engels bezit.

·        Je hebt een diploma op minimaal HBO niveau in Architectuur, Bouwkunde of vergelijkbaar;

·        Je hebt minimaal 5 jaar relevante ervaring in BIM-coördinatie en architectonisch modelleren bij complexe projecten;

·        Gedegen kennis van BIM-software zoals Revit, AutoCAD, en Navisworks.

Herken jij jezelf hierin? Solliciteer dan vandaag nog en mis deze kans niet!



Aanbod

Dit is een ideale kans voor BIM professionals die zichzelf willen ontwikkelen, zowel persoonlijk als vakinhoudelijk. Daar zorgen de complexe multidisciplinaire projecten van hoog niveau wel voor. Dit specifieke project, Pallas, is echt een unieke kans voor jou als bouwkundige.

Jij zorgt voor innovatieve bouwontwerpen en je werkgever zorgt goed voor jou. Zo hoort het toch ook? Deze organisatie vindt van wel. Zij vinden het belangrijk dat jij aan het einde van je werkdag tevreden weer naar huis gaat. Daarom bieden ze jou een aantrekkelijk en compleet pakket aan arbeidsvoorwaarden als BIM Coördinator:

•                   Een goed salaris oplopend tot wel € 4.500,00 bruto per maand

•                   Aandacht voor jouw work-life-balance door flexibel te kunnen werken en in gesprek te blijven over jouw wensen en behoeftes

•                   Een eigen Academy waarin jij jezelf blijft ontwikkelen als professional

•                   Een team van vakkundige collega’s die voor je klaar staan.

Wij van Continu Professionals kennen deze werkgever en deze vacature zeer goed en kunnen jou optimaal voorbereiden en begeleiden. We ondersteunen jou vanaf het eerste contact tot ver na je eerste werkdag.



Bedrijfsomschrijving

Je komt terecht in een projectteam bestaande uit 60 gepassioneerde professionals. De komende tijd worden hier nog circa 10 bouwkundigen aan toegevoegd. Binnen het project wordt internationaal samengewerkt, met de voertaal Engels en een sterke samenwerking met een Argentijnse partner. Als BIM Coördinator ben jij een belangrijke spil in deze interculturele en multidisciplinaire setting.Jouw werkgever is een wereldwijd ingenieurs-, projectmanagement- en consultancybedrijf met een grote impact op onze samenleving en de planeet. Daar zijn ze zich van bewust, daarom is er veel aandacht voor duurzaamheid en een positieve bijdrage leven aan de samenleving. Denk hierbij aan projecten zoals aardgasvrij maken van wijken, circulair maken van gebouwen en openbaar vervoer op waterstof. Daarnaast zijn ze actief betrokken bij initiatieven zoals Diverse Sustainability Initiative (DSI) en Women in Engineering and Science (WISE). Met een speciale ‘unconscious bias training’ creëren ze bewustzijn van ieders onbewuste vooroordelen.Met 6.000 collega's verspreid over 140 landen draag je bij aan een duurzamere toekomst. Hier krijg je de kans om niet alleen aan baanbrekende projecten te werken, maar ook om jezelf professioneel te ontwikkelen en extra betekenis te geven aan jouw bouwkundige carrière.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in