+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

BIM Coördinator Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BBuild

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als BIM-coördinator ben je de stuwende kracht achter onze digitale transformatie. Je leidt niet alleen de ontwikkeling van BIM-doelstellingen, maar ook de harmonie tussen diverse partijen. Jouw rol is cruciaal in het vastleggen en handhaven van afspraken, alsmede het verkennen van innovatieve tools om onze processen te optimaliseren. Een unieke kans om te fungeren als architect van de toekomst, waarbij je de brug slaat tussen samenwerking, efficiëntie en innovatie. Lees door en ontdek waarom wij de perfecte match voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Als BIM-coördinator ben jij de architect van onze digitale toekomst, waarbij je niet alleen de koers uitzet, maar ook het roer stevig in handen hebt. Je bent de dirigent van het digitaal bouwen, waarbij je niet alleen de BIM-doelstellingen bepaalt, maar ook de symfonie van samenwerking tussen verschillende partijen dirigeert.

Jouw rol omvat niet alleen het vastleggen van afspraken, maar ook het waarborgen dat deze worden nageleefd. Je bent als het ware de 'chef-kok' van het BIM-uitvoeringsplan, waarbij je de smaken van samenwerking en efficiëntie perfect combineert.

Maar daar blijft het niet bij. Je bent ook een ontdekkingsreiziger in de wereld van innovatie, voortdurend op zoek naar nieuwe tools en methoden om onze processen te verfijnen en te verbeteren.



Gevraagd

Wat breng jij mee naar het orkest?

Met minstens vijf jaar ervaring en een HBO-achtergrond in jouw instrumentarium, ben jij klaar om ons ensemble te verrijken. Jouw passie voor verbetering en verandering, gecombineerd met een scherp analytisch vermogen, maken jou een onmisbare schakel in ons team.



Aanbod

Wat bieden wij jou?

In ruil daarvoor bieden wij jou een podium in een dynamische en professionele omgeving, waar persoonlijke ontwikkeling en groei worden toegejuicht. Met een harmonieuze mix van interne opleidingen en uitstekende arbeidsvoorwaarden, bieden wij jou de perfecte omgeving om jouw talenten tot bloei te laten komen.


Heb jij vragen over deze functie of is jouw interesse gewekt?

Neem dan contact op met Bram Martens via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 06-10727121



Bedrijfsomschrijving

Dit Bouwbedrijf opereert onder de vlag van een erg fijne moeder, gevestigd in het bruisende Eindhoven, waar de passie voor bouwkunde samenvloeit met het streven naar architectonische pracht. De focus ligt op het realiseren van iconische en uitdagende projecten die de skyline van de stad verrijken en de gemeenschap versterken. Of het nu gaat om innovatieve woongebouwen of inspirerende werkruimtes, zij zijn toegewijd aan het vormgeven van de toekomst van regio Eindhoven.Met trots werken ze samen met een diverse groep opdrachtgevers, waaronder gemeenten, woningcorporaties, bedrijven en investeerders. Door nauw samen te werken en te luisteren naar de behoeften van hun klanten, leveren ze maatwerkoplossingen die de visie van elk project weerspiegelen.Hun inzet reikt verder dan alleen de bouw; ze streven ernaar om duurzame en inclusieve gemeenschappen te creëren die gedijen in de dynamiek van het moderne stadsleven. Hier geloven ze dat elke steen die ze leggen een bijdrage levert aan de ontwikkeling en het welzijn van de stad en haar inwoners.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in