+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Verpleegkundig specialist ggz Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 36 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 7.419 p/m

Vacatureomschrijving

Ontdek wat de toekomst voor jou kan betekenen als verpleegkundig specialist ggz in deze boeiende rol als regiebehandelaar!


Jouw nieuwe baan

Als regiebehandelaar binnen de ggz neem jij de leiding in een dynamische en uitdagende omgeving. Jouw rol omvat meer dan alleen behandelen; je geeft samen met de teamleider vorm aan duaal leiderschap en stuurt het team aan vanuit jouw behandelverantwoordelijkheid. Jouw expertise als gz-psycholoog, klinisch psycholoog, of verpleegkundig specialist (VS) ggz stelt je in staat om een sleutelrol te vervullen in de ontwikkeling van een gedegen behandelplan.

Je werkt nauw samen met psychiaters, maatschappelijk werkers, basispsychologen en sociotherapeuten. In deze rol draag je actief bij aan het behandelbeleid, waarbij cliëntenparticipatie, ervaringsdeskundigheid, e-health en het betrekken van naasten centraal staan.


Jouw nieuwe werkplek

Jij bent als VS ggz onderdeel van de divisie Forensische en Intensieve Behandeling, waar je te maken krijgt met cliënten met diverse en complexe problematiek. Binnen de Longcare afdeling, bied je intensieve zorg en behandeling aan een uitdagende cliëntgroep. Deze afdeling is een unieke omgeving waar cliënten de kans krijgen om te herstellen en te groeien, mede dankzij jouw bijdrage. Je treedt toe tot een team waar collegialiteit, creativiteit en humor worden gewaardeerd, en waar persoonlijke ontwikkeling en professionele groei gestimuleerd worden.


Wat breng je mee?
  • Jouw expertise als BIG-geregistreerde verpleegkundig specialist ggz, GZ-Psycholoog of klinisch psycholoog is essentieel.

  • Je hebt affiniteit met complexe zorgvragen en ervaring in behandelmethoden zoals CGT, schematherapie, of systeemtherapie.

  • Jouw communicatieve vaardigheden, veerkracht en teamgeest maken jou de ideale kandidaat.

Arbeidsvoorwaarden

Jij werkt 24 - 36 uur per week. Jouw arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao ggz. Je ontvangt een salaris tot maximaal 7.419 euro bruto per maand, op basis van een fulltime dienstverband.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in