+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Verpleegkundig specialist ggz | zzp Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 16 - 40 uur
  • Universiteit of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Freelance

Vacatureomschrijving

Een uitdagende en veelzijdige opdracht; dat heeft BKV voor jou in petto. Cliënten hebben niet alleen een verslaving, maar vaak ook psychische problemen.


Jouw nieuwe baan

Als verpleegkundig specialist is jouw rol divers en uitdagend, waarbij je als regiebehandelaar een cruciale positie inneemt in het behandelingstraject van jouw cliënten. Je richt je op de zorg voor volwassenen met verslavingsproblemen en bijkomende aandoeningen, zowel klinisch als ambulant. Het uitvoeren van verpleegkundige en medische diagnostiek, het voorschrijven van medicatie en het implementeren van therapeutische interventies behoren tot je takenpakket.

Je draagt een aanzienlijke mate van verantwoordelijkheid, bent bedreven in het omgaan met onverwachte crisissituaties en werkt nauw samen met andere regiebehandelaren. Daarnaast heb je een coachende rol richting behandelaren en verpleegkundigen, waarbij je hen ondersteunt en begeleidt in hun werkzaamheden.


Jouw nieuwe werkplek

Deze ggz-instelling is volop in ontwikkeling en daar zijn verbetering en groei een belangrijk onderdeel van. Als psycholoog kun jij daar een bijdrage aanleveren! Deze zorginstelling biedt een breed behandelaanbod met verschillende behandelintensiteiten. Een ambulant programma op locatie in de regio Eindhoven en een klinische behandeling in Zuid-Afrika. Ook bieden zij een familieprogramma en een passend nazorgtraject.

Binnen het multidisciplinaire team werk je nauw samen met onder andere psychiaters, klinisch psychologen, verpleegkundig specialisten, GZ-psychologen, een verslavingsarts, basis-psychologen, sociotherapeuten, verpleegkundigen, ervaringsdeskundig counselors en casemanagers.


Wat breng je mee?

Jouw communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, zijn uitstekend. Je werkt zelfstandig, met geduld en lef wanneer nodig. En je bent ondernemend, resultaatgericht en hebt een sterk inlevingsvermogen. Ook beschik jij over:

  • een afgeronde wo-opleiding afgerond en je bent verpleegkundig specialist ggz;

  • de ambitie om je expertise in te zetten binnen de verslavingszorg;

  • minimaal 3 jaar relevante werkervaring om deze uitdaging goed voorbereid aan te gaan.

Arbeidsvoorwaarden

Je werkt op zzp-basis, uiteraard wordt je uurtarief in goed overleg bepaald. Het is een functie voor minimaal 16 uur per week.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in