+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.

Contractmanager Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BBuild

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.500 - € 5.500 p/m
  • Laptop, Telefoon v/d zaak

Vacatureomschrijving

Als Contractmanager speel je een sleutelrol in het contractmanagement binnen de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor het oplossen van contractuele vraagstukken gedurende alle stadia van een project.

Tijdens de aanbestedingsfase vervul je een cruciale rol in het waarborgen van juiste communicatie met alle betrokken partijen. Het borgen van gemaakte afspraken in de aanbiedingen en uiteindelijke contracten is een essentieel onderdeel van jouw takenpakket.

In de uitvoeringsfase ben jij de hoeder van de naleving van contractuele verplichtingen, zowel met de opdrachtgever als met onderaannemers. Het nauwkeurig opzetten en onderhouden van de projectadministratie geeft ons een gedetailleerd beeld van onze contractuele positie. Daarbij besteed je bijzondere aandacht aan eventuele afwijkingen die zich tijdens het bouwproces voordoen. Het correct afhandelen en onderhandelen over deze afwijkingen binnen de contractuele kaders is een essentiële taak.

Operationeel rapporteer je aan de BU-directeur, terwijl je functioneel rapporteert aan het Hoofd Contractmanagement. Het regelmatig overleggen en samenwerken met andere contractmanagers draagt bij aan de voortdurende verbetering en ontwikkeling van het contractmanagement binnen de organisatie.

Je bent de spil in het contractuele aspect van projecten. Dit omvat niet alleen het reageren op en oplossen van issues, maar ook proactief anticiperen op mogelijk risico's of uitdagingen. Jouw communicatieve vaardigheden zijn van onschatbare waarde, aangezien je een brug slaat tussen verschillende belanghebbenden en partijen.

De aanbestedingsfase vormt een cruciaal startpunt. Hier speelt jouw rol in het communiceren met alle relevante partijen en het borgen van gemaakte afspraken in de aanbiedingen en uiteindelijke contracten een fundamentele rol. Je bent in staat om complexe informatie te vertalen naar begrijpelijke afspraken en procedures.

Gedurende de uitvoeringsfase waarborg je de naleving van contractuele verplichtingen. Het opzetten en onderhouden van een geordende projectadministratie is hierbij van onschatbare waarde. Dit geeft inzicht in de huidige contractuele positie en stelt je in staat om afwijkingen tijdig te identificeren en te behandelen.

Je bent in staat om te schakelen tussen verschillende stakeholders en afdelingen binnen en buiten de organisatie. Daarbij fungeer je als centraal aanspreekpunt voor alle contractuele zaken, waarbij jouw communicatieve en onderhandelingsvaardigheden van onschatbare waarde zijn.

Het creëren van een gestroomlijnde communicatie tussen alle partijen en het waarborgen van een correcte naleving van contracten zijn jouw kerntaken. Dit vergt niet alleen kennis van contractuele procedures, maar ook het vermogen om soepel te manoeuvreren tussen verschillende verantwoordelijkheden en belangen.

Kortom, als Contractmanager vervul je een cruciale rol in het coördineren, monitoren en waarborgen van de contractuele aspecten gedurende alle stadia van de projecten. Je bent de verbindende schakel tussen diverse partijen en zorgt voor een correcte naleving van afspraken en procedures.



Gevraagd

Wat je meeneemt om de rol goed in te kunnen vullen is:

  • Je hebt een afgeronde HBO/WO-opleiding in een Juridisch/Technische richting op zak;
  • Met minimaal vijf jaar ervaring op bouwprojecten, waarbij je als contractmanager hebt gewerkt, breng je waardevolle expertise mee;
  • Je bent bekend met UAV, UAV-GC contracten en Design & Build projecten;
  • Je kunt binnen 45 minuten in Eindhoven zijn


Aanbod

Wij hebben mooi voorwaarden voor je:

Maandelijks een salaris op marktniveau € 4500 - € 5500 bruto per maand
Een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden conform de cao Bouw & Infra, zoals

  • 30 vakantiedagen
  • 15 roostervrije dagen
  • Een uitstekend pensioen bij het BPF
  • Vakantiegeld
Laptop en telefoon van de zaak
Goede balans in werk en privé
Geweldige collega’s

Heb jij vragen over deze functie of is jouw interesse gewekt?

Neem dan contact op met Bram Martens via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 06-10727121



Bedrijfsomschrijving

Deze aannemer staat bekend om het ontwikkelen en uitvoeren van een diverse reeks projecten. Hun expertise strekt zich uit over grondgebonden en gestapelde woningbouw, waar ze betrokken zijn bij het realiseren van zowel nieuwbouw als renovatieprojecten op grote schaal. Niet alleen richten ze zich op het vernieuwen en verduurzamen van bestaande structuren, maar ook op utiliteitsbouw, waarbij ze zich toeleggen op het creëren van functionele en efficiënte gebouwen die voldoen aan verschillende operationele behoeften. Hun focus op diverse bouwprojecten illustreert hun veelzijdige aanpak en brede expertise binnen de bouwsector.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in