+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Veldhoven.

Contractmanager ASML Veldhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

PD personeel

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.500 - € 6.000 p/m

Vacatureomschrijving

Het bedrijf waar je als contractmanager komt te werken is een landelijke installateur en specialist op gebied van het beheer van gebouw gebonden installaties. Een echte specialist binnen de installatietechniek. Zij ontzorgt haar klanten met betrekking tot service en onderhoud in de utiliteitssector en staat erg goed aangeschreven. Het bedrijf heeft een cultuur waar professionaliteit voorop staat en waar ze graag vooruitstrevend zijn in hun werkwijze en diensten.
In deze functie ben je werkzaam binnen het maintenance house bij ASML. Binnen het maintenance house worden met verschillende onderhoudsbedrijven de krachten gebundeld voor beheer en onderhoud van de gebouwen en Assets op het ASML campus.


Als contractmanager werk je binnen het maintenance house bij ASML in Veldhoven. ASML is een Nederlands Hightechbedrijf en is leverancier van machines voor de chipindustrie. De opdrachtgever waarvoor je komt te werken zorgt voor ondersteuning bij storingen, gepland onderhoud, projectsupport en klant-specifieke vraagstukken. Samen met het team zorg je voor een veilige omgeving welke nodig is voor de gewenste prestaties en condities in en rond de clean rooms. Je zult op locatie samen gaan werken met verschillende onderhoudsbedrijven op het campus.

In deze rol draag je de verantwoording voor de opvolging van contracten die met de opdrachtgever zijn afgesproken. Je hebt een proactieve rol bij het aanscherpen of verbeteren van de vastgestelde serviceniveau-overeenkomsten (SLA), contractvoorwaarden en kritische procesindicatoren. Vanuit de opdrachtgever ben je het eerste aanspreekpunt voor de klant. Jouw verantwoordelijkheden zijn o.a. de forecasting en executie van alle werkzaamheden die ervoor zorgen dat de overeengekomen afspraken worden nagekomen.

Gezamenlijk met je collega’s zorg je voor het gewenste competentieniveau. Het is van groot belang dat je samenwerkt met je team om tot effectieve en goed op elkaar afgestemde werkprocessen te komen. Jij zorgt ervoor dat de contractorganisatie altijd financieel onder controle is. De behaalde resultaten onderbouw je en rapporteer je aan je leidinggevende. Verder is het jouw taak om de werkzaamheden te coördineren en erop toe te zien dat alle contractverplichtingen binnen de begroting blijven. Commerciële kansen zie jij direct want in deze rol onderzoek je alle mogelijkheden om contracten verder uit te breiden en/of meerwerk te genereren. Bij meerwerk anticipeer je op tijd en je zorgt dan zelf voor de commerciële opvolging hiervan.

Het is een rol waar veel verantwoordelijkheid bij komt kijken en waar stressbestendigheid echt nodig is. Je komt op een geweldige locatie te werken, waar iedereen elkaar kent en het voelt als een familie. Je krijgt alle ruimte zodat je kunt doen waar jij goed in bent. Ontwikkeling is erg belangrijk en hierin neem je zelf een actieve rol. Er wordt bij deze opdrachtgever maximaal ingezet op jouw werkplezier, de basis hierbij is aandacht voor jou als persoon. Er zijn diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.



Gevraagd

  • Je bent technisch natuurlijk goed onderlegd;
  • Je bent een echte teamplayer;
  • Onder druk haal je het beste uit jezelf en uit anderen;
  • Je bent goed in prioriteiten stellen;
  • Je behoud de rust om kwalitatief hoogstaand werk te leveren;
  • Je spreekt Nederlands en Engels;
  • Je brengt energie, je kunt kritisch zijn en je bent een beetje eigenwijs.


Aanbod

  • Een salaris van € 4.500,- tot € 6.000,- bruto per maand, afhankelijk van ervaring;
  • 25 vakantiedagen en 13 atv-dagen;
  • Flexibele werktijden;
  • Een verantwoordelijke functie op een bijzondere locatie;
  • Voldoende ontwikkelingsmogelijkheden.

Ben jij de contractmanager die onze opdrachtgever zoekt? Laat het ons weten! Je CV mag per mail verzonden worden via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Je kunt ook via de website reageren of een WhatsApp sturen of bellen naar 0614921825. Dat geldt ook voor vragen over de functie. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.



Bedrijfsomschrijving

Je komt te werken bij PD personeel. En wij zoeken samen met jou naar de juiste vervolgstap in jouw carrière. Mocht deze vacature niet helemaal aansluiten bij jouw wensen of de bedrijfscultuur niet helemaal passend zijn, dan bieden wij altijd meerdere alternatieven aan onze kandidaten. Wij vinden het hiernaast belangrijk om transparant te zijn over de voorwaarden en het salaris bij een functie. Als bedrijf nemen wij altijd de voorwaarden van onze opdrachtgevers een-op-een over. Wij streven ernaar dat mensen een baan vinden voor de lange termijn en dit is dan ook onze doelstelling bij elk traject.
Wij bieden ook een passende opleiding aan, indien gewenst, en dit nemen wij vaak al mee bij het eerste gesprek. Wij werken met volwaardige jaarcontracten of vaste contracten. Uiteraard sta jij als kandidaat centraal en naar aanleiding van onze gesprekken gaan we samen met jou op zoek naar de passende vervolgstap. Altijd samen, maar jij bepaalt.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in