+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.

Beheertechnicus 5-ploegen Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

PD personeel

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 4.200 p/m
  • Ploegentoeslag

Vacatureomschrijving

Het bedrijf waar je als beheertechnicus 5-ploegen komt te werken is een landelijke installateur en specialist op gebied van het beheer van gebouw gebonden installaties. Een echte specialist binnen de installatietechniek. Zij ontzorgt haar klanten met betrekking tot service en onderhoud in de utiliteit, industrie en overheidssector en staat erg goed aangeschreven. Het bedrijf heeft een cultuur waar professionaliteit voorop staat en waar ze graag vooruitstrevend zijn in hun werkwijze en diensten.


Als beheertechnicus 5-ploegen heb jij een belangrijke taak om de duurzaamheid van de gebouwgebonden en procesinstallatie te waarborgen. Jij bent de technische specialist, mochten er vragen storingen of problemen optreden weet jij als geen andere deze adequaat op te lossen. Wat deze functie uitdagend maakt is dat je met alle facetten van de techniek bezig bent. Dit kan in verschillende installaties zijn waaronder HVAC-installaties, gas, perslucht, vacuüm en noodstroomvoorzieningen maar ook complexe energy-grid installaties.

Naast het oplossen van storingen heb je als beheertechnicus nog een belangrijke taak, namelijk ervoor zorgen dat er veilig gewerkt kan worden door installaties uit te schakelen en veilig te stellen, wanneer er onderhoud of projecten plaatsvinden.

Samen met je collega’s in de ploegendienst beoordeel je o.a. de verstoringen in de controle room, bepaal je prioriteiten en zorg je voor een gedegen aanpak, waarbij je de veiligheidsprotocollen niet uit het oog verliest. Zo heb je een belangrijke taak om de het productieproces draaiende te houden.

Dit doe je dagelijks door controle rondes te lopen en storingen te verhelpen. Het bedienen, bewaken, beheren van de installaties in o.a. de controle room en hierop collega’s aansturen. Het optreden bij calamiteiten samen met bedrijfsnoodhulporganisatie. Het veiligstellen van installatiedelen volgens Lock out procedures voor eigen, project en/of onderhoudswerkzaamheden.  



Gevraagd

  • Elektrotechnische kennis op MBO4 niveau of hoger, verkregen door een opleiding en/of ervaring;
  • Ademt elektrotechniek of installatietechniek;
  • Vakgerichte cursussen/trainingen hebben onze voorkeur op gebied van serviceprocessen, duurzame installaties, projectie noodverlichting, Nen3140, verlichting etc.;
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Omarmt een 5 ploegendienst.


Aanbod

  • Een zeer uitgebreide functiebekleding bij een totaalinstallateur;
  • Een salaris tussen de €3.000 en €4.200 bruto op basis van 40 uur per week;
  • Ploegentoeslag van 31,5 procent over het bruto maandsalaris;
  • Goede doorgroeimogelijkheden, zelfontplooiing en ontwikkelingen staan bij ons hoog in het vaandel en je krijgt de kans om je horizon te verbreden;
  • 25 vakantiedagen en 13 atv dagen;
  • Telefoon & laptop;
  • Indien gewenst, krijg je vanuit het bedrijf een opleiding die aansluit bij jouw wensen en een verbreding is van je kennis.

Ben jij helemaal enthousiast geraakt van deze vacature? Contacteer ons dan gelijk! Jouw CV mag je per mail versturen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Daarnaast kan je ook op de website reageren of via WhatsApp een berichtje sturen naar 06 307 229 82. Dit geldt ook voor vragen over de functie. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.



Bedrijfsomschrijving

Je komt te werken bij PD personeel. Samen met jou gaan wij jou verder helpen in jouw carrière. Indien deze vacature niet helemaal bij jouw wensen aansluiten, dan bieden wij jouw alternatieven aan die geschikter zijn voor jou. Wij bij PD personeel vinden het belangrijk om transparant te zijn naar onze kandidaten en medewerkers toe over de voorwaarden en het salaris bij een functie. Als bedrijf nemen wij altijd de voorwaarden van onze opdrachtgevers een-op-een over. Wij streven er altijd naar dat mensen een baan vinden voor de lange termijn en dit is dan ook onze doelstelling bij elk traject.

Wij bieden ook altijd een passende opleiding aan, indien gewenst, en dit nemen wij vaak al mee bij het eerste gesprek. Wij werken altijd met volwaardige jaarcontracten of vaste contracten. Uiteraard sta jij als kandidaat centraal en naar aanleiding van onze gesprekken gaan we samen met jou op zoek naar de passende vervolgstap. Altijd samen, maar jij bepaalt.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in