+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Veldhoven.

Beheertechnicus (hightech) Veldhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

PD personeel

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.700 - € 4.200 p/m
  • Ploegentoeslag

Vacatureomschrijving

Binnen deze club krijg je de ruimte om te doen waar je goed in bent, maar ook zeker de ruimte om te ontwikkelen. Binnen een vooruitstrevende locatie is het belangrijk dat je blijft leren en dit ook leuk vindt. Als je gelooft in de kracht van het samenwerken, kom je bij deze club goed terecht.


Waar werk je aan? Simpel! Dat is geen dag hetzelfde. Je bent dagelijks verantwoordelijk voor het beoordelen, oppakken en uitzetten van gebouw gebonden technische storingen. Hierdoor help je om het productieproces draaiende te houden in en rondom de cleanrooms. Als je over de plant loopt is het ‘’oude jongens krentenbrood’’. Iedereen kent elkaar en iedereen weet elkaar te vinden als het gaat om bepaalde technische vraagstukken. Dit maakt het, ondanks de grootte van de plant, een enorm aangename plek om te werken. ASML is een locatie die techniek ademt en daarom zoek ik voor deze functie een beheertechnicus die dit ook doet.

Als we het over de soort storingen hebben, dan is het niet zo simpel. Je krijgt te maken met veel verschillende hightech installaties. Denk hierbij aan luchtbehandelingskasten voor o.a. recirculatie maar ook koelinstallaties voor laserkoeling. Ook stoomketels, cv installaties, vacuüm gas en chemie zijn onderdeel van de installaties waar je mee te maken hebt. Daarnaast alle soorten elektrische installaties op gebied van licht, kracht en noodstroom.

Binnen deze functie krijg je met ontzettend veel verschillende technieken en installaties te maken. Uiteraard kan je hier niet overal je deskundigheid en ervaring in hebben. Binnen 2 jaar word je dan ook opgeleid tot technisch expert en op deze manier maak je het voor jezelf ook mogelijk om van dagdienst naar ploegendienst (5-ploegen) te gaan. Hiervoor wordt ook een hele mooie vergoeding gegeven.
 



Gevraagd

Als beheertechnicus beschik jij over:

  • Je hebt een technische vooropleiding, richting is niet van belang maar elektrotechniek of installatietechniek is een pré;
  • Gedrevenheid, passie voor techniek, leergierig en je kan snel schakelen;
  • Je spreekt de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je vindt het niet erg om in 5-ploegen te werken en hier een hele mooie vergoeding voor te krijgen;
  • Je bent gezond kritisch, je staat sterk in je schoenen en bij de juiste kennis weet je dit ook uit te dragen naar je collega’s.


Aanbod

Als beheertechnicus op ASML kun je rekenen op:

  • Een START salaris tussen € 2.700 en € 4.200 bruto per maand op basis van fulltime;
  • Ploegendiensttoeslag van 31,5% boven op je bruto maandsalaris;
  • 25 vakantiedagen aangevuld met 13 ATV dagen;
  • Werken op een van de meest vooruitstrevende locaties van Nederland;
  • Een fijne werksfeer, waar iedereen wel iets weet van een bepaalde specialisatie en deze kennis ook zeker wil overbrengen.

Ben jij de beheertechnicus die onze opdrachtgever zoekt? Laat het ons weten! Je CV mag per mail verzonden worden via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Je kunt ook via de website reageren of een WhatsApp sturen of bellen naar 06 252 888 30. Dat geldt ook voor vragen over de functie. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.
 



Bedrijfsomschrijving

Je komt te werken bij PD personeel. En wij zoeken samen met jou naar de juiste vervolgstap in jouw carrière. Mocht deze vacature niet helemaal aansluiten bij jouw wensen of de bedrijfscultuur niet helemaal passend zijn, dan bieden wij altijd meerdere alternatieven aan onze kandidaten. Wij vinden het hiernaast belangrijk om transparant te zijn over de voorwaarden en het salaris bij een functie. Als bedrijf nemen wij altijd de voorwaarden van onze opdrachtgevers een-op-een over. Wij streven ernaar dat mensen een baan vinden voor de lange termijn en dit is dan ook onze doelstelling bij elk traject.
Wij bieden ook een passende opleiding aan, indien gewenst, en dit nemen wij vaak al mee bij het eerste gesprek. Wij werken met volwaardige jaarcontracten of vaste contracten. Uiteraard sta jij als kandidaat centraal en naar aanleiding van onze gesprekken gaan we samen met jou op zoek naar de passende vervolgstap. Altijd samen, maar jij bepaalt.
 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in