+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Bouwkundig Engineer Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • Laptop, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding, Telefoon v/d zaak

Vacatureomschrijving

Ben jij een bouwkundig engineer met passie voor je vak en ambitie om jezelf te blijven ontwikkelen? Wil jij werken aan uitdagende projecten waarbij je samenwerkt met experts uit verschillende disciplines? En zoek je een open en stimulerende werkomgeving waar je je talenten kunt ontplooien en je ideeën gewaardeerd worden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat je doet als Bouwkundig Engineer (Light Industry)

Als bouwkundig engineer bij ons bedrijf werk je aan diverse projecten in de industriële sector, van ontwerp tot uitvoering. Je maakt deel uit van een multidisciplinair team en soms leid je je eigen projecten. Je hebt een passie voor detailleren, kennis van de technische fasen van een ontwerp en de Nederlandse bouwregelgeving.

Samen met onze bouwkundige modelleurs alle benodigde BIM-modellen, tekeningen, rapporten en technische specificaties te produceren;

Het coördineren en communiceren met architecten, engineers, aannemers, leveranciers en soms ook direct met de klant.

Ook houd je daarbij de planning en het budget in de gaten. Voor een bouwkundige zijn er volop mogelijkheden om je creativiteit en inventiviteit binnen ons team en onze projecten te zetten! Denk aan innovatie in de facade engineering of duurzaamheid in bouwmaterialen.



Gevraagd

We zijn op zoek naar een medior/ senior bouwkundige met minimaal 3 jaar werkervaring, je hebt een afgeronde bouwkundige opleiding (HBO/ WO). Daarnaast beschik je over de volgende vaardigheden:

·       Projecten van PvE tot oplevering uitvoeren in de utiliteits- en industriebouw;

·       Multidisciplinair samenwerken en plattegronden ontwerpen met oog voor stromen;

·       Technische documenten en specificaties opstellen met digitale ontwerptools zoals Revit en BIM 360;

·       Kennis hebben van bouwmaterialen, bouwbesluit, bouwregelgeving en detaillering;

·       Internationaal, ondernemend, proactief, flexibel en communicatief zijn in het Nederlands en Engels;

·       Je standplaats is Eindhoven. Het team bestaat uit 30 vakinhoudelijke collega’s met een achtergrond in architectuur en/ of bouwkunde, die onderdeel uitmaken van een netwerk van zo’n 100 andere bouwkundige vakgenoten.



Aanbod

Naast dat je je bij ons kunt ontwikkelen binnen de mooiste en uitdagendste projecten in Nederland en wereldwijd, bieden we je ook:

·       Een goede balans tussen werk en privé, onder andere door een laptop en telefoon van de zaak zodat je kunt werken waar en wanneer je wil

·       Een uitstekend salaris, wat (afhankelijk van kennis en ervaring) kan oplopen tot € 5.600,-- bruto per maand

·       Een goed primair salaris en pensioenopbouw via ons eigen pensioenfonds zodat alles voor je oude dag goed geregeld is

·       Een goed bereikbare werkplek op ons kantoor in Eindhoven én reiskostenvergoeding of een NS-Business Card

·       Volop opleidings- en ontwikkelmogelijkheden

·       Persoonlijk budget dat je kunt gebruiken om extra vakantiedagen of een fiets van te kopen. Liever elke maand wat extra’s op je rekening? Dan kun je het ook laten uitbetalen.



Bedrijfsomschrijving

Wij zijn een gevestigde naam, zowel binnen Nederland als daarbuiten. Al bijna 150 jaar stimuleren we geïntegreerde duurzame ontwikkeling samen met onze klanten op kennisgebieden waarin wij de expert zijn en onze invloed kunnen uitoefenen. Met onze ambitie willen we samen met onze opdrachtgevers een positieve bijdrage leveren aan de volgende generaties als financieel gezond bedrijf. Wij zijn commercieel slimme ingenieurs, projectmanagers en consultants die goed zijn in het bedenken en ontwerpen van intelligente steden, luchthavens, havens, gebouwen en nog heel veel meer. In een steeds sneller tempo verbinden we de beste en slimste mensen ter wereld en ondersteunen zo onze klanten met een betere en snellere uitvoering van hun ambities. Als onderdeel van het team Design & Engineering werk je mee aan innovatieve en multidisciplinaire projecten voor grote klanten in de consumer goods, farmaceutische en R&D industrie. Je gebruikt je kennis en vaardigheden op het gebied van architectuur, bouwkunde, constructie, elektrotechniek, werktuigbouwkunde, procestechniek en meet- & regeltechniek om de projecten te engineeren en te begeleiden. Je werkt samen met andere experts binnen de organisatie en je streeft naar een goed resultaat op een plezierige en collegiale manier. Je bent betrokken bij de nieuwste innovaties op het gebied van duurzaamheid en design.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in