+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Uitvoerder Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Elk bouwproject heeft een spil nodig. Iemand die het overzicht bewaakt, het proces in goede banen leidt en hét aanspreekpunt op de bouwplaats is. Iemand die klaarstaat voor het team, voor de opdrachtgever, de onderaannemers en leveranciers.

De opdrachtgevers, het team, de onderaannemers en leveranciers vinden het een feest om met jou te werken. Samen met je nieuwe collega’s van bouw je aan de mooiste woningbouwprojecten in Oost-Brabant. Als uitvoerder stuur jij aan, bewaak je de planning, de kwaliteit, de kosten en zorg je dat het team met plezier kan werken. Alles gebeurt zoveel mogelijk digitaal en dus zo efficiënt mogelijk. Je werkt aan diverse projecten gelijktijdig en weet overal het overzicht te bewaken. Kortom, jij bent de beste spin in het web die een bouwbedrijf zich maar kan wensen. 



Gevraagd

Voor deze functie zoeken wij iemand die van aanpakken weet, een goed coördinerend vermogen heeft en organisatorisch sterk is. Bij voorkeur heb je al enige ervaring in een uitvoerdersfunctie, maar ook een voorman die een stap wil maken nodigen wij van harte uit om te solliciteren. Je kunt goed overweg met een Ipad en laptop en bent scherp op de veiligheid en kwaliteit. Binnen deze organisatie heerst een echte samenwerkingscultuur, met elkaar bereik je meer.



Aanbod

* Goede arbeidsvoorwaarden conform cao bouwnijverheid

* Uitzicht op een vast dienstverband

* Veel vrijheid en verantwoordelijkheden in de functie

* Volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen, mede via trainingen en cursussen

* Leuke bedrijfsuitjes en borrels



Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een middelgrote aannemer in de omgeving van Eindhoven. Met een team van circa 25 medewerkers werken zij aan voornamelijk woningbouwprojecten in Oost-Brabant. De cultuur kenmerkt zich door een grote betrokkenheid, zowel vanuit de directie als de medewerkers. Met de insteek "één team, één taak" spannen zij zich dagelijks in om de beste kwaliteit te leveren. Niet individueel, maar samen, want samen kom je verder. De medewerkers krijgen veel vrijheid en verantwoordelijkheden en zijn echte aanpakkers. Een organisatie waar je hartelijke en warm ontvangen wordt, hier wil je werken!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in