+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Junior calculator Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BOEG

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Introductie

Mijn opdrachtgever is een regionale bouwer en onderdeel van één van de grote landelijke bouwondernemingen. Als ontwikkelende bouwer, werkt zij aan een grote diversiteit aan woningbouwprojecten in Zuid-West Nederland. De lijnen zijn kort. Het ambitieniveau hoog. Dit komt onder meer tot uiting in het type project: denk aan binnenstedelijke appartementencomplexen met een commerciële plint in het hart van de grotere steden. Tegelijkertijd is zij in staat om de informele sfeer en de gemoedelijkheid van haar Brabantse roots vast te houden.
Gaat je hart sneller kloppen van hele mooie bouwprojecten en kan jij heel goed plannen en organiseren?


Functie

Vanaf de eerste penstreken ben je als calculator binnen het team verantwoordelijk voor het bepalen van de kostprijs tot het maken van een gedetailleerde werkbegroting. Het opstellen van algemene bouwplaatskosten, meedenken in alternatieven en optimalisaties en het vertalen van het programma van eisen, behoren eveneens tot jouw taken. Verder doorzie je bouwmethoden en kostenimplicaties, genereer je kengetallen, houd je de moederbegroting actueel, stel je risico-analyses op en bewaak je deze en draag je bij aan een constante verbetering van de afdeling calculatie.


Eisen
  • HBO Bouwkunde
  • Communicatief
  • Affiniteit met BIM/Solibri
  • Pro-actief

Voorwaarden

Je krijgt een mooi salaris en voldoende groeiperspectief. De secundaire voorwaarden zijn uitstekend. Je komt terecht in een dynamische en ambitieuze omgeving, waarin geen dag hetzelfde is. Je werkt aan hele mooie projecten en doet ervaring op met de nieuwste technologieën. De cultuur is open, de lijnen kort en de sfeer is gemoedelijk. De organisatie is daarnaast gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling.


Extra

Ben jij deze ambitieuze junior calculator, die mee wil werken aan uitdagende en gezichtsbepalende projecten? Neem dan contact met me op. Ook als deze vacature niet bij jou past, maar je zoekt wel een andere uitdaging in de bouwsector, zal ik graag met je kennismaken om samen over jouw mogelijkheden te denken.


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in