+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.

GZ-psycholoog verslavingszorg | zzp Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 16 - 40 uur
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Freelance

Vacatureomschrijving

Een boeiende opdracht voor een regiebehandelaar die graag aan de slag wilt met volwassenen met verslavingsproblematiek en co-morbide aandoeningen.


Jouw nieuwe baan

Als interim GZ-psycholoog kom je in aanraking met een breed scala aan cliënten ouder dan 18 jaar. Het is belangrijk om voor elke cliënt een individueel en op maat gemaakt behandelplan te ontwikkelen. Je draagt bij aan een persoonlijke behandeling en benadering. En je weet het enthousiasme en belang hiervoor over te brengen op zowel cliënten als collega’s. Daarnaast richt je ook op het verrichten van intakes en screeningsgesprekken en draag je zorg voor een juiste en volledige registratie en verslaglegging.

Ook geef je supervisie en werkbegeleiding aan meerdere basis-psychologen.


Jouw nieuwe werkplek

Je werkt bij een organisatie, die zich volledig richt op de verslavingszorg. Het kleine multidisciplinaire team waarin je werkt is positief ingesteld. Jouw collega's zijn psychiaters, GZ-psychologen, basisartsen, basis-psychologen, een systeemtherapeut, verpleegkundigen, sociotherapeuten, ervaringsdeskundige counselors, een SPV’er en casemanagers. Zij werken hier gedreven en doelmatig aan de beste zorg voor de individuele cliënt. Het behandelaanbod bestaat uit individuele behandeling, meerdaagse dagbehandeling en een meerweekse behandeling in een kliniek in het buitenland.

Deze organisatie groeit nog en daarom is er voor jou als zorgprofessional veel mogelijk. Ben jij iemand die graag meedenkt over het vormgeven van de zorg? Dan zit je hier op je plek.


Wat breng je mee?

Vanzelfsprekend ben je opgeleid en BIG-geregistreerd als GZ-psycholoog. Je hebt de ambitie om in de verslavingszorg te werken. Daarnaast beschik je bij voorkeur over minimaal 3 jaar relevante werkervaring met de beschreven werkzaamheden.

Zelfstandig kom jij goed uit de verf maar je weet ook effectief samen te werken en te netwerken. Je blijft continu op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van diagnostiek en behandeling. Je krijgt energie van het werken met volwassenen en bent ondernemend en resultaatgericht. Bovendien beschik je over een gezonde dosis inlevingsvermogen.


Arbeidsvoorwaarden

Je werkt op zzp-basis, uiteraard wordt je uurtarief in goed overleg bepaald. Het is een functie voor minimaal 16 uur per week.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in