+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Boxtel.

GZ-psycholoog op ZZP basis Boxtel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Psychologenpraktijk Boxtel

Gevraagd

  • 4 - 40 uur
  • Universiteit of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Freelance

Vacature in het kort

Ontdek de unieke kans om in de basis GGZ volledig vrij en zelfstandig te werken, omringd door een klein team op een prachtige locatie aan de rand van het Sparrenrijk. Geniet van de flexibiliteit om je eigen agenda te beheren en je werk te plannen rondom je leven. Met contracten bij (bijna) alle zorgverzekeraars, kun je direct aan de slag. Dit is de perfecte gelegenheid om een uitstekende work-life balance te realiseren. Lees door en ontdek hoe jij jouw talenten kunt laten zien in deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Als jouw ambitie is om volledig vrij en zelfstandig te werken in de basis GGZ dan bieden wij je daarvoor uitstekende mogelijkheden! Samen met een klein aantal collega's zitten we op een geweldige lokatie aan de rand van het Sparrenrijk in Boxtel. Nadat je wat afspraken hebt afgerond is onze huiselijk ingerichte parktijk kun je er even tussenuit om een frisse neus te halen. Dan loop je even (alleen of misschien wel met een client of collega) heerlijk de bosrijke omgeving in om weer helemaal tot rust te komen.

Wij bieden je een werkplek met fijne collega's die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Je hebt de volledige vrijheid over je eigen agenda die je dus heel flexibel kunt plannen naar eigen inzicht. Je cliënten (waarbij je kunt putten uit ons uitgebreide verwijsnetwerk) kun je dus inplannen zodat het jou het beste uitkomt. Kortom volop ruimte voor een goede work-life balance. Daarnaast hebben we contracten afgesloten met (bijna) alle zorgverzekeraars zodat je meteen aan de slag kunt.

Herken jij je in het bovenstaande en wil je ontzorgd kunnen werken? Dan maken we heel graag kennis met je! Je kunt ook nog even op onze website kijken voor nog wat meer informatie of stuur ons een gewoon berichtje via e-mail of Whatsapp (06-38535118) dan nemen we snel contact met je op.

Gevraagd

We zoeken in jou een collega die zelfstandig kan werken, net als wij kwaliteit van werken belangrijk vindt en het ook leuk vindt om samen te werken met de prettige laagdrempelige contacten in ons verwijsnetwerk. Verder vinden we teamgeest, transparantie en integriteit belangrijk. Uiteraard ben je GZ gekwalificeerd.

Uren

4 - 40 uur
Zelf in te delen

Salaris

Gerelateerd aan verzekeraar vergoeding
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in